Kväll hos oss

av | dec 30, 2018 | Hemma hos Inredningshjälpen

Hej fina bloggvän hoppas att allt är fint hos Dig och att du njuter av sista riktiga helt vanliga kvällen av 2018 imorgon är det ju dags att välkomna 2019!
Hemmamys och tända ljus står på agendan här, och jag vill även passa på att tacka Dig som tar dig tid att kika in här hos mig.
Jag vill även tacka för responsen när det gäller min summering av 2018 så kul att så många gillade det digra inlägget.

Sista julblommorna som är kvar…hade inte hjärta att slänga dem när jag städade men är lite väl trött på de julröda amaryllisarna så imorgon får det vara nog.

Världens finaste Affe som behöver lite extra mycket gos och närhet just nu när de okynnes smäller raketer här i stan.
Han var faktiskt inte ett dugg rädd tills för två år sedan då några killar slängde smällare på honom när vi var ute och gick, jag saknar ord för dessa idioter ,man blir bara så himla arg och less på allt sånt beteende.
På tolvlaget när de skjuter upp raketer på en gång är det inget problem, det är när det kommer ett högt ljud helt plötsligt som han blir rädd och det kan man ju förstå.

Ja sådär här vi det här hemma hos nu ikväll och snart ska vi kika på något avsnitt av serien som vi påbörjade igår  eller också blir det någon helt ny eftersom jag tyckte att den var sådär hahaha..det där med bra serier att kika på är ett ständigt återkommande tema känner jag.

Önskar Dig en fortsatt fin kväll

1 kommentar

  1. Britt-Marie

    Varifrån kommer den fina svarta ljuslyktan?

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *