Last call for Casablanca

av | dec 20, 2018 | Tävling

Hej fina bloggvän!

Ikväll vill jag påminna Dig om att det är sista chansen att vara med och tävla om den fina handknutna mattan av Nyzeeländsk ull som heter Casablanca och kommer från Classic Collection.

Tävlingen hittar du HÄR och imorgon presenteras den lyckliga vinnaren, så missa inte chansen till en fin julklapp.

Kram

1 kommentar

  1. Anne-Lee

    Här är vad jag skulle vilja ställa i mina sovrumsfönster, https://classiccollection.se/details/dekoration-palm-beach-guld/. Jag vill göra om mitt sovrum till min (och min mans) oas. Vårt lilla ’get away’ där vi kan koppla av från stress och vardag, både tillsammans men också var för sig. Där hade mattan blivit en helt underbar centerpice, både att se på, men det hade även blivit underbart att sätta ner fötterna på morgonen, på den vackra, sköna mattan. Då hade jag till och med velat stiga upp ur sängen på morgonen.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *