Tävla och vinn matta från Classic Collection

av | dec 16, 2018 | Tävling

*Tävling i samarbete med Classic Collection*

Idag har jag en riktigt fin julklapp till dig som läser min blogg, nu har du nämligen chansen att tävla och vinna en riktigt fin matta från Classic Collection!!
Och inte vilken matta som helst utan en av deras senaste nyheter och den finaste matta som de tagits fram hittills i deras sortiment, tycker jag.

Mattan är den som du ser i mitt sovrum och denna kommer precis som mattan inne i matsalen från Classic Collection och heter Casablanca, en ullmatta som är handknuten i finaste nyzeeländsk ull, ja faktiskt som som att gå på moln!!
Det finns ett taktilt mönster i själva mattan som inte är helt lätt att visa, men hoppas du ser på ett ungefär.
Mattan du tävlar har måttet 170 x 230 och finns HÄR och är värd 9.990 kr

Denna tävlingen kör vi med lite kortare tävlingstid än vanligt, med start idag söndag 16/12 och t om torsdagen den 20/12 också meddelas vinnaren på fredag.
Det blir väl en härlig julklapp tänker jag, och det superenkelt att tävla.

Så här tävlar du:
Gå in på Classic Collections hemsida och välj ut något annat fint ur deras sortiment som du verkligen gillar, kopiera länken i URL och klistra in denna i en kommentar till detta inlägget.
Kommentera kort varför just Du skulle vilja vinna eller var du tänker att matta ska pryda ditt hem.

*Vinnaren dras av Classic Collection och leverans fritt till vinnaren.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Stort lycka till!

146 Kommentarer

 1. Karin Stjärnkvist

  Jag älskar den snygga bänken, BÄNK CROSS 40X100 TITANIUM! Tanken att på morgonen kliva upp ur sängen och sätta fötterna på denna härliga mattan vore en ren dröm! Håller tummarna att den blir sann!

  Svara
 2. Karin Stjärnkvist

  Jag älskar den här bänken, BÄNK CROSS 40X100 TITANIUM! Tanken att på morgonen stiga upp ur sängen och sätta ner fötterna på den här härliga mattan vore en dröm! Håller tummarna att den blir sann!

  Svara
 3. Rosie

  Julledigheten ska tillägnas att snickra i garaget som ska bli vårt nya sovrum. Något jag först nu ser fram emot då denna snygga mjuka matta skulle vara ett perfekt startskott i inredningen!
  En perfect match enligt mig skulle vara denna snygga inredningsdetalj att bygga vidare med:
  https://classiccollection.se/details/dekoration-palm-beach-guld/

  Svara
 4. Rose Selgerudh

  Julledigheten ska tillägnas att snickra i garaget som ska bli vårt nya sovrum. Något jag först nu ser fram emot då denna snygga mjuka matta skulle vara ett perfekt startskott i inredningen!
  En perfect match enligt mig skulle vara denna snygga inredningsdetalj att bygga vidare med:
  https://classiccollection.se/details/dekoration-palm-beach-guld/

  Svara
 5. Maria W

  Jag äger inget överkast så överkastet Geometric i färgen simple taupe skulle vara snyggt i vårt sovrum.
  Men vilken fantastisk matta Casablanca är. I ull och certifierad i care & fair. Jag skulle ha den i vardagsrummet och njuta varje kväll av känslan och utseendet på mattan.

  Svara
 6. Teija

  God kväll
  Vilken underbar matta! Vilken lycka det skulle vara att äga en sån. Tänker mig den vid min säng, var morgon skulle det vara underbart att ’doppa’ tårna i den innan jag brygger mitt morgonte.
  Så mycket fint på hemsidan. Men denna bänk fick hjärtat att smälta.
  https://classiccollection.se/bankar/bank-velvet-40×100-titanium/

  Ha en fin 3e Advent. ❄

  Svara
 7. Lina G

  Hej! Vilken drömvinst du tävlar ut, jag har letat efter en ”fluffmatta” ett bra tag nu. Denna hade passar in perfekt på golvet i vårt vardagsrum till våra vitlaserade ekgolv, vår gråa soffa och våra beiga väggar. Jag hade då gärna matchat detta med lite mer mönster och hade valt kudden POMPEJI ANTIQUE GOLD till. Den hade gått ihop fint med det övriga kuddarna i soffan. ( https://classiccollection.se/alla-produkter/kuddfodral-pompeji-antique-gold/ )

  Svara
 8. Anna-Karin

  Förutom den otroligt fina mattan som lottas ut har jag länge haft span på denna: https://classiccollection.se/alla-mattor/key-pet-twilight-blue/
  Gillar allt med den mattan – färgen, mönstret, storleken. Men främst att den är tillverkad av återvunna PET-flaskor. Så bra! Blir glad varje gång jag ser ett starkt varumärke anammar nya hållbara material. Magiskt!

  Svara
 9. Jenny Aranda

  Marrakesh matta classiccollection
  MARRAKESH är magiskt fin och likaså den fluffiga mattan i tävlingen. Efter en sommar med fransk bulldogg valp som ÄNTLIGEN blivit rumsren behöver mattorna i hemmet bytas ut

  Svara
 10. Jenny Aranda

  https://classiccollection.se/alla-mattor/marrakesh/
  Den här mattan är magiskt fin
  Om jag vann skulle även den fluffiga mattan ligga i vardagsrummet, då vi haft en fransk bulldog valp som ÄNTLIGEN blivit rumsren behöver våra mattor bytas ut
  Håller tummar och tassar!

  Svara
 11. Lina G

  Vilken drömvinst! Har länge letat efter en ”fluffmatta” till vardagsrummet som har DET. Denna skönhet hade gift sig bra med vårt vitlaserade ekgolv, till vår gråa soffa och hade matchat fint till våra beiga väggar. Tillsammans med kudde POMPEJI ANTIQUE GOLD (https://classiccollection.se/kuddar-fodral/kuddfodral-pompeji-antique-gold/) som var riktigt fin, den hade passat bra till mina övriga kuddar i soffan.

  Svara
 12. Monika

  Har för två veckor sedan verkligen klivit utanför min egen trygghetszon och sålt de flesta av mina möbler och dylikt och flyttat till en ny stad där jag fått nytt jobb. Sitter nu i en halvt tom lägenhet och letar efter en hållbart producerad ullmatta till mitt iskalla golv i sovrummet. Den här https://classiccollection.se/nyheter/casablanca-white/ mattan Casablanca är den finaste och gosigaste jag någonsin sett och jag skulle representera den med enorm stolthet! Den skulle gärna få pryda mitt golv och jag drömmer om att få sätta mina fötter på den varje dag, så därför skulle jag vilja vinna den!

  Svara
 13. Jenny Forslind

  Jag skulle gärna vilja pryda mitt sovrum med denna fina matta. Mattor är något jag har prioriterat bort under mina småbarnsår, men som jag nu skulle vilja skaffa mera av.
  https://classiccollection.se/nyheter/kuddfodral-copenhagen/
  Håller tummarna hårt för denna vinst. Mvh Jenny

  Svara
 14. Josefine

  https://classiccollection.se/kuddar-fodral/kuddfodral-kashan-multi/ skulle välja denna kudden, har en stor förkärlek till kuddar och gardiner. Som bidrar till så stor förändring genom att bytas ut. Skulle bli så glad att få vinna denna mattan. Den skulle göra sig fin i vårt vardagsrum, som fortfarande efter ett år inte blivit riktigt färdigt.. Den ser både fin ut, och underbar att sätta fötterna på.

  Svara
 15. Jenny Forslind

  Jag skulle gärna vilja pryda mitt sovrum med denna fina matta. Mattor är något jag har prioriterat bort under mina småbarnsår, men som jag nu skulle vilja skaffa mera av.
  Dessa kuddar skulle få matcha mattan. https://classiccollection.se/nyheter/kuddfodral-copenhagen/
  Håller tummarna hårt för denna vinst. Mvh Jenny

  Svara
 16. Michaela Montoya

  Åh du drömmiga matta skulle få pryda mitt sovrum. Vilken underbar matta och vilken dröm att det första en gör är att få sätta fossingarna på detta moln. Motiveringar är alltid svårt men har haft ett kämpigt år och skulle bli så glad att få avsluta detta år med något positivt, en vacker matta att vila ögonen på! Håller tummarna på vinst!

  Svara
 17. Camilla

  Såå fin!! Vi har just köpt en lägenhet i Spanien med grå klinkergolv i alla rum. I vårt sovrum hade denna matta varit perfekt, love it!

  Älskar även dessa kuddfodral som gärna får ligga på sängen vår:

  https://classiccollection.se/alla-produkter/kuddfodral-cheetah-svart/

  Oavsett vinst eller inte så var detta ett grymt colab, hade inte hittat till Classic collection annars. Stort tack

  Svara
 18. Louise

  Jag bor just nu i en etta där vardagsrum är sovrum och vice versa. Äntligen till våren ska jag få flytta till en två och som jag har längtat. Att få dekorera detta hem mysigt och ombonat med vackra möbler vore en dröm. När jag såg din bild med mattan under sängen kände jag att precis så vill jag ha det i min nya lägenhet. Det är så otroligt mycket man behöver när man flyttar och hade varit oerhört uppskattat att få lite hjälp på traven. Den mattan, en ny säng och detta överkast hade varit en underbar kombination https://classiccollection.se/pladar-overkast/overkast-geometric-260×260-simply-taupe/ tack för en underbar blogg och insta❤️

  Svara
 19. Petra Stafberg

  Så vacker , jag skulle ha den i vardagsrummet att pryda och ljusa upp lite ✨✨.
  Jag är husbunden o sängbunden, så på dagarna ligger jag i min dagsäng i vardagsrummet, mitt vardagsrum är inte stort o när man måste ha en säng där, förutom soffa så blir det ganska tungt & mörkt…

  Jag tycker fom har så fantastiskt mycket fint, men en dröm är det här vackra överkastet till min natt-säng

  https://classiccollection.se/alla-produkter/overkast-geometric-260×260-rugby-tan/

  Svara
 20. Åsa

  Detta ljuvliga lurv vill man borra ner tårna i en kall vintermorgon! Vårt sovrum behöver verkligen mysas till med en matta. Den här känns extra lyxig och färgen fungerar perfekt nu när jag går och sneglar på en William Morris-tapet – det vore härligt att testa lite mönster i vårt försiktigt skandinaviska hem, men livliga väggar behöver ett lugnt golv.
  Den blå mattan VELVET skulle vara fantastisk i vardagsrummet, så härligt med en färgklick mot vita väggar. Tack för fina tips!

  Svara
 21. Merete Larsen

  Så utrolig mye fint! Kunne blant annet tenkt meg denne https://classiccollection.se/alla-produkter/key-tencel-silver/. Jeg trenger en ny matta til vardagsrummet/soverummet. Så en av de plassene ville jeg hatt den. Det hadde vært en fantastisk julklapp til meg selv om jeg skulle vinne. Jeg håper jeg vinner fordi jeg elsker hvite, mjuke mattor!

  Svara
 22. Jenny Blecher

  Klyschigt nog så finner jag inga ord för hur mycket jag hade velat vinna denna superfina matta! Jag hade lagt den i mitt lilla gästrum, så att mina vänner och familj stiger upp får äran att sätta foten på denna mjuka matta.

  https://classiccollection.se/alla-produkter/velvet-tencel-simply-taupe/

  Denna matta står näst på min inköpslista. Den ska jag ha i vardagsrummet:)

  Svara
 23. Cathrine

  Hej! Jag hade gärna vunnit denna matta och hade då haft den i mitt vardagsrum. Jag och min sambo sparade nämligen och investerade dyra pengar i en fin matta som visade sig inte tåla vatten. Vi är försiktiga tänkte vi. Under det året vi haft mattan har vår hund kräkts på mattan, en stor kanna vatten tappats på mattan och min sambo skurit sig så blod stänkts ner på mattan 🙂 Nu har vi precis fått en liten bebis och är redo att slänga ut den förstörda mattan och ersätta med en mycket mysigare och härlig matta från Classic Collection. För att addera färg skulle jag ha kuddfodralet oasis green tillsammans med andra kuddar på soffan.
  https://classiccollection.se/kuddar-fodral/kuddfodral-oasis-green/

  Svara
 24. Cathrine

  Hej! Jag vinner väldigt gärna denna matta och skulle då ha den i mitt vardagsrum. Jag och min sambo investerade nämligen nyligen dyra pengar i en annan matta som visade sig inte tåla vatten. ”Vi får vara försiktiga” sa vi till varandra. Under det året vi haft mattan har vår hund kräkts på mattan, en stor kanna vatten tappats på mattan och min sambo skurit sig i handen så att blod droppat ner på mattan. Nu var vi precis fått en liten bebis och är så redo att kasta ut denna matta och ersätta den med en mycket mysigare och härligare matta från Classic Collection. Till soffan skulle jag också addera kuddfodralet Oasis Green.

  https://classiccollection.se/kuddar-fodral/kuddfodral-oasis-green/

  Svara
 25. Hanna Neumayer Arvidsson

  Oj jisses vilken härlig matta! Jag och sambon flyttade från hus till lägenhet och har nu gjort upptäckten att det krävs avsevärt mycket mer möbler än de vi äger! Ett angenämt problem kan man tycka men budgeten tycker annorlunda..!
  Den här mattan hade varit drömmen att sätta ner nyvakna fossingar på när man ska upp från sängen en kall vintermorgon!
  Sen tänker jag att chocken dämpas något när man ser sitt nyvakna jag i den här underbara spegeln!
  https://classiccollection.se/details/spegel-moon-round-87-antik-massing/

  Håller tummarna att mattan blir min – hade varit bästa julklappen!

  Svara
 26. Victoria Säker

  Att få sätta ned morgonfötterna på den här underbara drömmen det första jag gör varje morgon vore mer än ljuvligt. Sedan tassa runt sängen, fortfarande med tårna värmda av skön ull, för att väcka min darling med en puss. Kan en dag börja bättre än så?
  I vardagsrummet, vid soffan behöver vi en stor matta med härlig grön färg för att få en mjuk och mysig känsla. Gärna den här: https://classiccollection.se/alla-mattor/soho-smoked-pine/

  Svara
 27. Mira

  Åh, viken ljuvlig matta ❤ Jag skulle ha min i sovrummet så att fötterna inte får sig en köldknäpp varje morgon. Jag tror att hunden skulle uppskatta den också och kanske ligga på den och inte i sängen som hon gör nu Jag tror den skulle göra sovrummet mjukt och inbjudande och denna bänk skulle passa ypperligt i sammanhanget: https://classiccollection.se/bankar/bank-zebra-40×100-black/

  Svara
 28. Maria

  Till våren kommer jag ta min Petit brabancon och flytta upp till Falun från Göteborg.
  Allt för att komma närmre min kille som bor där uppe. Varken jag eller min hund Mini gillar kyla så det här lär bli ett äventyr för oss båda. Tänker att denna fantastiska och fluffiga matta skulle kunna värma både fötter och tassar i vårt nya sovrum.

  https://classiccollection.se/alla-produkter/milan-round-240-stormy-weather/

  Svara
 29. Sofia Schulin

  Jag tycker dessa
  https://classiccollection.se/kuddar-fodral/kudde-zebra-black/
  Kuddar är såå underbara! Skulle nog både ha ett gäng i sovrummet i vår och även i vårt nya tv-rum.

  Mattan hade även den hamnat i vårt nya tv, musik rum. Där hänger vi och bara lyssnar på musik eller ser en bra film, riktig plats där man glömmer jobb och annan stress. Hur mysigt hade det då inte varit med denna underbara matta där på golvet. Den hade ju förstärkt känslan något otroligt.

  Svara
 30. Cissi

  Gillar verkligen Classic Collection och har flera kuddar samt en dörrmatta från dem sedan tidigare. Har länge sneglat på en av deras ”velvet”-mattor, https://classiccollection.se/alla-mattor/velvet-tencel-stormy-weather/. Även Marrakech är superfin, och det är lite extra kul att ullen kommer från NZ där jag bott i fem år. Jag skulle precis som du lägga den i sovrummet. Så mjukt och mysigt att vakna och känna den under fötterna när man går upp. God jul!

  Svara
 31. Christin Vigren

  Den fantastiska mattan skulle jag vilja placera i vardagsrummet så vi och våra nära och kära får njuta av att placera sina fossingar på den vid en härligt fika stund eller tv-kväll. ☕️

  Jag skulle också gärna se dessa helt underbara boho-kuddar i soffan: https://classiccollection.se/kuddar-fodral/kuddfodral-copenhagen/

  God jul

  Svara
 32. Bodil

  https://classiccollection.se/nyheter/kuddfodral-trysil-vit/

  Tänker att mattan skulle göra sig perfekt på övervåningen i mormors hus. Där brukar jag bo på helgerna när jag vill komma ut på landet. Huset är ett gammalt timmerhus från sent 1800-tal, så något nytt att matcha allt det gamla med skulle bli så fint!

  Svara
 33. Nadja F

  Hej, vilken härlig tävling! Jag håller tummar & tår för mig själv nu! 😛

  Mattan var toksnygg och ser underbart gosig ut! <3 Den hade jag velat ha i vårat vardagsrum som idag saknar en matta som värmer både fossingar,tassar och själ.

  Något annat som jag velat ha ett bra tag är deras fina pläd https://classiccollection.se/alla-produkter/plad-firenze-130×200-iron-gate/ . Så fint den skulle pryda soffkanten och även värma gott i vinter här uppe i norr.

  …..)………..).*.
  …(..)……..(..)……
  ..|¨¨¨¨|……|¨¨¨¨|….
  ..|¨¨¨¨|……|¨¨¨¨|…….. Önskar Er alla en underbar Jul!
  ..|¨¨¨¨|……|¨¨¨¨|……..
  ..|¨¨¨¨|……|¨¨¨¨|.*.
  .(___)….(___).

  Svara
 34. Cecilia

  Vi flyttade för 1.5 år sedan och med ett gäng småbarn har det tagit sin tid att renovera sig genom rum för rum. Tyvärr är vårt eget sovrum ständigt nedprioriterat eftersom det alltid är något anbat som är mer akut. Jag hade sååå gärna fått en spark i baken med en så fin matta som väntar på ett matchande sovrum och tagit tag i detta under jullovet. Du som har ett så fint sovrum kan säkert förstå hur gärna även vi föräldrar vill ha det fint inne hos oss! Som pricken över i hade det här överkastet matchat perfekt, https://classiccollection.se/pladar-overkast/overkast-geometric-260×260-stormy-weather/!

  Svara
 35. Rebecca Johansson

  Fanns så otroligt mycket snygga kuddfodral så vill ha alla! Men denna hade passat perfekt i mitt sovrum tillsammans med denna underbara matta. Att få stoppa ner fötterna i denna sköna varje morgon istället för på vårt kalla golv hade vart drömmen!

  Svara
 36. Rebecca Johansson

  Fanns så otroligt mycket snygga kuddfodral så vill ha alla! Men denna hade passat perfekt i mitt sovrum tillsammans med denna underbara matta. Att få stoppa ner fötterna i denna sköna varje morgon istället för på vårt kalla golv hade vart drömmen och en perfekt julklapp till sambon som har tofflor ståendes längst sängkanten

  Svara
 37. Margareta Svensson

  Om jag vann denna fantastiska dröm matta, som jag aldrig skulle ha råd att köpa, skulle jag titta på den varje dag och tänka att drömmar kan bli sanna. Att se denna vackra matta skulle hjälpa mig att känna harmoni och glädje varje dag! Harlequin mattan är såå fantastisk och skulle passa var som helst ♥️

  Svara
 38. Sofia Amcoff

  Svårt att bara välja en sak från Classic Collection då deras produkter, speciellt deras mattor, är underbara! Men denna är ljuvlig
  https://classiccollection.se/alla-mattor/mattor/geometric-tencel-silver/
  Jag blir alldeles pirrig i magen av möjligheten att vinna denna matta från Classic Collection, då det länge länge varit en dröm att äga en matta från dom. Den skulle få förgylla vårt sovrum för att få till den där lyxiga hotellkänslan.

  Svara
 39. Linda Pollestad

  https://classiccollection.se/alla-mattor/velvet-tencel-pale-dogwood/
  Jag har ägnat min förmiddag åt att googla efter den perfekta sovrumsmattan. Ringde till sist min syster som sa: ’kolla på inredningshjälpens matt-tips från Classic Collection’. Där var den ju!, helt underbar med sitt fina mönster och perfekta ”fluffighet”.

  Svara
 40. Maria Söderberg

  Efter en höst fylld av skrivande av C-uppsats för mig och hårt jobb för min sambo, skulle jag så gärna vilja överraska honom med en ny matta. Det är han värd. Det skulle dessutom vara en fin julklapp till oss båda ♡
  Det fanns himla mycket fint, men den här bänken fastnade jag lite extra för!
  https://classiccollection.se/alla-produkter/bank-velvet-40×100-titanium/

  Svara
 41. Mathilda

  Mattan hade varit underbar i vårt barnrum! Vi väntar vårt första barn, due om 3 veckor. Tyvärr har barnrummet inte alls hunnit komma iordning så vi är nyinflyttade i lägenheten. Så denna mattan hade verkligen lyft det rummet och gjort det mysigt för vår lilla efterlängtade nykomling.
  https://classiccollection.se/alla-produkter/tangier-honey-gold/

  Svara
 42. Mathilda

  Vi har precis flyttat in i en ny lägenhet och samtidigt väntar vi vår första bebis om 3 veckor. Tyvärr har barnrummet inte alls fått någon uppmärksamhet och är inte iordning. Denna mattan ser helt fantastisk ut och hade varit ljuvlig inne i barnkammaren, att gosa på med vår efterlängtade nykomling.
  https://classiccollection.se/alla-produkter/tangier-honey-gold/

  Svara
 43. Mathilda Lissel

  Vi är nyinflyttade i vår lägenhet och väntar dessutom vårt första barn om 3 veckor! Tyvärr har barnkammaren inte alls fått den uppmärksamhet den förtjänat (då vi haft fullt upp med köksrenovering) och den är inte hälften så mysig som jag hade tänkt mig! Denna mattan hade varit ljuvlig inne i barnkammare, ett riktigt lyft för hela rummet. Och tänk så mysigt att få gosa med vår efterlängtade nykomling på den!
  https://classiccollection.se/alla-produkter/urban-dusty-pink/

  Svara
 44. Marie Edlund

  Mattan hade gjort sig sååå bra i mitt sovrum! Hade gärna haft dessa underbara kuddar i sängen också.
  Tack för en inspirerande blogg!

  Svara
 45. Anette Steen

  Hejsan,
  Vilken oerhört generös tävling du bjuder på.
  Den mysiga mattan och fina bänken skulle verkligen ”lyfta” mitt gästrum som ska få en ansiktslyftning efter julhelgen.
  Hoppas du får en fin jul- och nyårshelg!
  Med vänlig hälsning
  Anette

  Svara
 46. Maria Bergqvist

  Tänk att få vinna min drömmatta lagom till jul! Blir lite yr av bara tanken Casablanca hade blivit så snygg i mitt vardagsrum✨ Med en öppen planlösning måste den få sällskap av https://classiccollection.se/alla-produkter/copenhagen-white/ ! Jag kommer trippa på moln Tack för bästa bloggen!❤️

  Svara
 47. Anette Steen

  https://classiccollection.se/bankar/bank-velvet-40×100-titanium/

  Hejsan,
  Vilken oerhört generös tävling du bjuder på.
  Den fina mattan och bänken skulle verkligen ”lyfta” mitt gästrum som ska få en ansiktslyftning efter julhelgen.
  Hoppas du får en fin jul- och nyårshelg!
  Med vänlig hälsning
  Anette

  PS. Fick inte med länken i mitt förta inlägg.

  Svara
 48. Rose

  Julledigheten ska tillägnas att snickra i garaget som ska bli vårt nya sovrum. Något jag först nu ser fram emot då denna snygga mjuka matta skulle vara ett perfekt startskott i inredningen!
  En perfect match enligt mig skulle vara denna snygga inredningsdetalj att bygga vidare med:
  https://classiccollection.se/details/dekoration-palm-beach-guld/

  Svara
 49. Camilla

  Vilken härlig tävling och underbart fluffig matta!
  Mattan skulle passa bra i vårt sovrum som nu saknar matta..tänk vad härligt att få sätta tårna i den på morgonen.
  Svårt att välja en favorit eftersom alla produkter är så fina men bänken i zebratyg är så snygg.
  https://classiccollection.se/bankar/bank-zebra-40×100-black/

  Svara
 50. Nads

  https://classiccollection.se/nyheter/kuddfodral-paris-svart/

  Dessa kuddar kommer nog hamna i mitt hem inom kort. Sammet, fluffiga kanter och svart. Mina favoritdetaljer på en och samma kudde. Blir aldrig fel!

  Mattan hamnar i så fall även i mitt sovrum. Ställa ned fötterna en kall morgon på detta lyx gör ju dagens start så mycket ljuvligare.

  Svara
 51. Sandra

  Wow vilken drömmatta Casablanca är! Liksom även denna mattan https://classiccollection.se/nyheter/akita-natural/ . Valmöjligheterna är många; sovrum eller vardagsrum? Att få sätta ner fötterna på morgonen på den mjuka vita mattan eller att få njuta med en kopp varm choklad i soffan och ha mattan under sig. Oavsett var mattan skulle placeras hade den gjort succé! Så oerhört vackert och något som skulle pigga upp mig mycket just nu ⭐️

  Svara
 52. Aysu Frohm

  Det har nu passerat några månader sedan vi återvände från Tyskland där vår tvååriga dottern fick genomgå en stamcellstransplantation. Hon diagnostiserades med en ovanlig, dödlig immunsjukdom (som inte finns) och efter mycket cellgifter, starka mediciner i spruta som sattes i hennes lilla ben dagligen togs ett beslut om en akut stamcellstransplantation. Då det var brist på personal i Sverige blev vi skickade ner med ambulansflyg till Tyskland, där vi bodde i sex månader. Nu har vi återgått till den där ”normala” vardagen vi sååå längtade efter när det var som värst. Detta hade varit en fantastisk present att vinna till mig själv efter den tuffa resa jag som mamma genomgått och för att vi är i stort behov av en matta i vårat vardagsrum just nu. Denna hade varit MAGISK Dessutom hade ännu en matta suttit fint, en jag velat ha väldigt länge nämnligen mattan Iron Gate som jag kopierat URL till
  Hoppas innerligt på vinst!
  https://classiccollection.se/alla-mattor/milan-iron-gate/

  Svara
 53. Anna

  https://classiccollection.se/nyheter/kuddfodral-copenhagen/
  Denna kudden har jag haft i huvudet den senaste veckan. Men den liksom en ny matta är just bara drömmar. Som studerande två barns mamma kan jag inte unna mig vackra ting än. Efter jul börjar min sista termin i skolan. Efter mycke svett och tårar ska förhoppnings vis få ett bra jobb! Så om jag vann mattan skulle den få ligga i sovrummet framför sängen så jag varje morgon sätter fötterna på den och påminns om vad jag åstadkommit och kommer att åstadkomma!

  Svara
 54. Amanda Almqvist

  Vilken drömtävling!
  Jag hade placerat denna fantastiska matta i vårt sovrum. Till denna hade jag matchat denna fina kudde: https://classiccollection.se/kuddar-fodral/kuddfodral-copenhagen/

  Anledningen till att jag ska vinna är inte bättre eller mer gripande än någon annans. Jag har faktiskt ingen konkret anledning mer än att jag skulle bli oerhört glad och tacksam. Mattan är verkligen en dröm och vore så himla fin hos oss! Håller alla tummar och tår!

  Svara
 55. Evelina Eriksson

  Vårt sovrum behöver verkligen sig en makeover då det är så kalt och tråkigt just nu. Tänker att denna underbara matta och överkastet geometric hade passat superbra tillsammans och höjt mysfaktorn till 1000

  Svara
 56. Lisa

  https://classiccollection.se/alla-mattor/mattor/key-tencel-silver/

  Jag vill verkligen vinna denna tävlingen för att jag och min underbara sambo har precis köpt en sekelskiftesvilla och den skulle passa perfekt i vårat nya vardagsrum , tillsammans med vår stora vita soffa och ett stilrent runt spegel bord jag älskar den, den är så fantastiskt snygg att jag dööör

  Svara
 57. Ida

  Vilken drömmatta, tänk att få sätta fötterna på den det första man gör när man stiger upp på morgonen

  https://classiccollection.se/alla-mattor/mattor/marrakesh/

  En fin matta gör så stor skillnad i ditt rum och i din inredningen. Att få inreda vardagsrummet med denna fina mattan är den sista pusselbiten som jag saknar.

  Svara
 58. Pernilla Andersson

  Jag skulle lägga mattan i min dotters gamla rum, hon har precis flyttat hemifrån och hon fick lov att plocka med sig en del saker, så just hennes rum är extra tomt Det är ett så härligt, ljust rum med stora fönster mot en balkong. Jag vill göra om det till ett allrum/läshörna/bibliotek

  Svara
 59. Anna Wikman

  https://classiccollection.se/alla-produkter/key-tencel-silver/
  Nu har vi bott i vårt nybyggda hus 1 år.
  Min inredningskunskap är begränsad, sovrummet får jag inte till.
  Saknar det där mysiga, får inte till det alls. Denna underbara matta tror jag skulle hjälpa mig att uppnå det man vill i ett sovrum. Jag håller mina fingrar hårt och hoppas att turen denna gång kommer till mig.

  Svara
 60. Marie Lannebrink

  Denna matta skulle göra sig perfekt i vårt v-rum för att bryta av mot det så annars vita och beiga nyanser. Bilda ett blått skiftande hav: https://classiccollection.se/alla-produkter/velvet-tencel-twilight-blue/

  Mattan Casablanca skulle bara vara en dröm att få sätta fötterna på varje morgon (och kväll). Vakna mjukt och somna avslappnat samt rama in vårt sovrum med en naturlig mjuk touch. Love it.

  Svara
 61. Isabell Petersson

  En matta av kvalité att spendera min föräldraledighet på.

  Ge den där extra känslan av lyx när man inte sovit, fått pure kastat på sig eller om någon rent av kissat på mig.

  Tänk vad skönt att lägga sig på golvet i vardagsrummet på en underbar matta och bara njuta och leka med sina barn ❤️

  https://classiccollection.se/pladar-overkast/overkast-geometric-260×260-simply-taupe/ – överkast ❤️

  Svara
 62. Jonathan

  Jag är lite gammal dags och minns min barndom i England när jag dessa kuddar. https://classiccollection.se/alla-produkter/kuddfodral-venice-towny-port/ De påminner om min nana’s finrum där vi barn fick sitta och fika tea & bscuits på söndagarna!

  Jag vill vinna mattan för att min dotter som är 18 har samma möbler, inredning och matta som när hon var 10. Både fond vägg och matta i ärtgrönt är inte direkt hennes stil mer, men det är svårt att prioritera sånt när man är ensamstående. Jag ser ju att denna mattan är exakt vad hon drömmer om. Fluffig, mjuk och en mild och elegant färg. Hon skulle bli så överraskad och lycklig och hon skulle tycka jag var världens bästa daddy !

  Svara
 63. Linn

  Jag älskar även dessa mattor (beställde) nyss en mindre till vår minsta killes rum, denna större var också helt fantastisk (som så mycket annat från detta märke) https://classiccollection.se/alla-mattor/leopard-natural-90x150cm/

  Men denna matta som jag nu önskar vinna är allt jag önskar mig iår! Den skulle vara så drömliv till vår kalla källare! Mest underbara mattan för lek och mys i kalla norr! ✊ ✊ ✊ ✊

  Svara
 64. Emmy Dahl

  Oh la la, ännu en underbar vinst! Men hur ska man kunna välja från Classic Colletions’ sortiment?! Om jag bara får välja en sak så blir det den här mattan: https://classiccollection.se/alla-mattor/chamonix-0/. Den hade suttit som en smäck under vårt matbord! Mattan Casablanca hade fått bli juvelen i kronan i vårt hem och definitivt ta plats i vårt vardagsrum! Tänk så underbart att få gosa ner tårna i den när man tittar på TV! Hoppas hoppas!

  Svara
 65. Sofie

  https://classiccollection.se/nyheter/kuddfodral-trysil-vit/

  Dröm dröm DRÖMmatta. Fluffig, skön och otroligt fin. Älskar att de vita mattorna börjar ta plats i våra hem. Att våga satsa! Dröm. Skulle matcha upp min ljusrosa soffa med de nya kuddarna Trysil. Lekfulla men samtidogt så stilfulla, precis som mattan. Perfect combo. ❤️

  Svara
 66. Marika

  Jag skulle vilja vinna den här sjukt snygga och mysiga mattan och ha i mitt sovrum! Den skulle lysa upp hela rummet och även dölja mitt källa golv. Helt rätt nu i vinter och särskilt nu när vi har sånt fint vinterlandskap utanför sovrumsfönstret, perfect match – check!

  Annan favorit från hemsidan: https://classiccollection.se/bankar/bank-velvet-40×100-titanium/

  Mvh Marika (marrubou på instagram)

  Svara
 67. Ellie Jonsson

  https://classiccollection.se/alla-produkter/overkast-geometric-260×260-simply-taupe/
  Jag gillar verkligen överkastet geometric som ger den lyxiga hotellkänslan jag önskar i mitt sovrum, och vad vore bättre än att ha denna fantastiska fina matta att gosa ner fötterna i på morgonen?! Det hade varit så himla kul att vinna denna matta som student och lyxa till hemmet med, det hade varit en dröm! Håller alla tummar och tår!!

  Svara
 68. Maria Strandberg

  https://classiccollection.se/kuddar-fodral/kudde-geometric-stormy-weather/
  Gillar färgen och mönstret i den!

  Jag kan inte riktigt fatta,
  att det ska va så svårt för mig att hitta en matta.
  Kalla fötter 24/7,
  nej, med det måste jag ju ta itu.
  För nu i dessa vintertider,
  är det faktiskt så att jag går runt och lider.
  När jag i natten foten från sängen sätter ner,
  ber jag tyst en bön att ”snälla inte mer”.
  Vill ha en varm, snygg matta att pryda golvet i mitt sovrum,
  och då vore ju en Casablanca inte alls dum!
  I den finaste nyzeeländsk ull,
  är den minst sagt mycket stilfull.
  Tillverkad borta i ett av fjärran länder,
  av de allra skickligaste av händer.
  Helt enkelt i fint material och knuten för hand,
  jag tror faktiskt mitt hjärta nu står i brand.
  Mattan har väckt ett vill-ha-begär,
  och jag är praktiskt taget redan kär.
  Jag håller därför alla tummar och tår,
  att jag en Casablanca i julklapp får!

  Svara
 69. Amanda Lindell

  https://classiccollection.se/alla-mattor/velvet-tencel-stormy-weather/
  Classic collections mattor är möjligtvis den vackraste kollektion mitt öga skådat. Hur ska man någonsin kunna välja bara en?! Vill så gärna vinna denna mysmatta till vardagsrummet, en mjuk dröm att sätta fötterna på i tid och otid. Ett leende väntar dig var gång blicken dras åt ditt håll Kärlek vid första ögonkastet.

  Svara
 70. Sanna

  Hade jag fått valt en favorit från deras kollektion hade jag faktiskt valt Casablanca mattan, den är helt underbar! En perfekt julklapp till mig själv nu när man går hemma som mammaledig och shoppingen för inredning får läggas lite åt sidan God jul

  Svara
 71. Madeleine

  https://classiccollection.se/kuddar-fodral/kuddfodral-trysil-vit/

  Åh vilken dröm det vore att vinna denna matta! Fullkomligen älskar den, och älskar mönstret i den som gör den än mer levande. Den skulle passa så bra in i vårt vardagsrum! Till den skulle jag köpa kuddfodralet Trysil som också är en underbar nyhet som jag trånat efter hos Clasic Collection.

  Svara
 72. Ulrika Mattisson

  Vi har nyligen sålt vårt stora hus och flyttat till ett mindre boende. Utmanande, men roligt att få börja på något nytt. Nu står sovrummet på tur och jag tänkte måla om det under julhelgerna. Denna fantastiska matta vore ju verkligen pricken över i :-). Och överkastet https://classiccollection.se/pladar-overkast/overkast-geometric-260×260-simply-taupe/ skulle mer än gärna få pryda sängen. Önskar dig en riktigt god och fridfull jul! <3

  Svara
 73. Kristin

  https://classiccollection.se/alla-produkter/velvet-tencel-silver/ = Ljuvlig den med!

  Vilken D R Ö M M I G tävling! Mattor kan verkligen göra en så otroligt stor skillnad i ett rum och denna sköna skönhet skulle verkligen göra det lilla extra för vårt vardagsrum.
  OM vi fick äran att bli ägare av denna matta så skulle sönerna få in vår matta som ligger i vardagsrummet till deras spelrum. De spenderar ju en hel del tid där inne och det skulle värma gott i mammahjärtat om de fick lite myspys med mattor och annat fix där inne också!

  Svara
 74. Cornelia

  Hej! Om jag skulle bli den lyckliga vinnaren av denna matta skulle jag ge den till min mamma. Hon fyller 50 i början av nästa år och jag skulle vilja ge henne hela världen och lite till vilket jag tyvärr inte har råd med. Men att ge henne en sådan generös vinst skulle göra mig otroligt glad och jag vet att hon skulle bli minst lika glad och helt förälskad i denna fluffiga dröm.
  Jag själv skulle gärna unna mig kudden Geometric eller Paris och drömmer om det otroligt vackra överkastet Geometric Simply Taupe

  God Jul!

  Svara
 75. Kristin @onlyfemale.se

  https://classiccollection.se/alla-produkter/velvet-tencel-silver/ = Ljuvlig den med!

  Vilken D R Ö M M I G tävling! Mattor kan verkligen göra en så otroligt stor skillnad i ett rum och denna sköna skönhet skulle verkligen göra det lilla extra för vårt vardagsrum.
  OM vi fick äran att bli ägare av denna matta så skulle sönerna få in vår matta som ligger i vardagsrummet till deras spelrum. De spenderar ju en hel del tid där inne och det skulle värma gott i mammahjärtat om de fick lite myspys med mattor och annat fix där inne också!

  Svara
 76. frida kjellberg

  https://classiccollection.se/nyheter/zebra-taupe-gra/

  Classic Collections står för elegans och djärvhet i en galet fin balans, och denna matta inte minst! Jag tänker mjuk, sober elegans förenat i kraftfullt djuriskt mönster. Helt klart en statement-matta! Allt annat blir onödigt, allt är liksom redan sagt med denna piece of art….
  Vänligen, Frida Kjellberg

  Svara
 77. Ida

  https://classiccollection.se/alla-mattor/casablanca-white/

  Är helt förälskad i denna mattan❣️ Denna skulle få pryda mitt sovrum med vackra sängkläder i linne och skira ljusa gardiner Självklart skulle det tassa små barnfötter där som om natten kommer smygandes till mammas säng. Hoppas innerligt på vinst✊

  Svara
 78. Julia Hammarberg

  https://classiccollection.se/alla-produkter/key-tencel-silver/
  Vilken drömtävling! den vackra vita Casablanca skulle naturligtvis få sin plats i vårt blivande sovrum! Vilken fin start på dagen att få sätta ner fötterna på den ljuvliga mattan Fick jag välja en till produkt ur Classic Collections sortiment hade det blivit Key Tencel Silver som skulle ge hela vardagsrummet en stilfull och lyxig look. Åh, vad mitt inredningshjärta skulle dansa av glädje om jag fick pryda mitt hem med dessa juveler! ❤️

  Svara
 79. Louise

  https://classiccollection.se/alla-mattor/marrakesh/

  En matta som är tidlös och klassisk skulle passa perfekt i mitt hus som jag snart ska flytta till. Jag flyttar från en liten tvåa och har endast en matta i lägenheten. Har länge varit på jakt efter en fin matta i lyxig kvalitet och om jag vinner får den garanterat hedersplatsen i huset.

  Svara
 80. Erika Nilsson

  https://classiccollection.se/kuddar-fodral/kuddfodral-trysil-vit/
  Precis som kudden ovan är mattan Casablanca en dröm, ty ett hantverk är varenda söm.
  I vårt nya 1800-talshus den känns given, i rummet där dom leker de små liven.
  Att varje människa en så vacker matta behöver är självklart,
  ett unikt exemplar, a piece of art.

  Svara
 81. Rebecca

  https://classiccollection.se/alla-mattor/soho-smoked-pine/

  Hur drömmig, den perfekta fluffiga mattan.
  Tänk om min eviga mattjakt skulle kunna få ett slut, denna skulle bli en sån perfect match med min sammetsgula soffa som levt ensam alldeles för länge! Nu korsar jag mina tummar & tår för att det blir en match

  Svara
 82. Inredningshjälpen » Från andra sidan

  […] Tävlingen hittar du HÄR […]

  Svara
 83. CAJSA

  När vi från lägenhet till hus ska flytta, kommer denna mattan till väldigt mycket nytta!
  Med en placering i sovrummet så jag efter natt(a)
  Kan vakna upp brevid denna fantastiska matta!
  Den skulle även passa till mitt nya säng.. ja jag tror du fattar min poäng
  https://classiccollection.se/alla-mattor/chevron-aluminium/ (Ännu en ursnygg matta!)

  Svara
 84. Madelene J

  https://classiccollection.se/alla-produkter/kudde-geometric-simply-taupe/
  https://classiccollection.se/alla-produkter/kudde-geometric-simply-taupe/
  Tänk vilket mys att få sätta tassarna på denna fluffiga dröm, hantverk och design ut i varje liten söm.
  Denna skulle få pryda sovrummets lugna vrå, där skulle den älskas utav alla – stora som små
  Finaste klappen till familjen och vårat lilla hus, denna bjuder in till både mys och härligt bus✨

  Svara
 85. Anna

  Finaste mattan att borra ner tårna en ruggig vinterdag som denna! Lite som att sätta fötterna i ett moln och drömma sig bort. På bordet skulle det fina grytunderlägget få ligga som en påminnelse om vikten av att äta. Har levt i en ätstörning allt för stor del av mitt liv och att grunda dagen med mat är det klokaste man kan göra för att hålla ihop sig själv.
  Så first we eat, sen går vi och burrar ner fossingarna i världens gosigaste matta 🙂

  Svara
 86. JohannaJohanna

  En skönhet att vila fötterna på- som fluffigt moln när man på den ska gå. Hjälpen mot vårt vardagsrums golv som alltid är kallt – i favoritfärgen som passar till allt. Lyx som jag villhöver – men plånboken efter all vabb saknar klöver. Kärlek för ett trött hem och frusna fötter hos liten och stor – som hos oss bor. Denna matta är så magnifik – och skulle passa bra ihop med denna underbara kudde som är mattan rätt lik
  https://classiccollection.se/kuddar-fodral/kuddfodral-copenhagen/

  Svara
 87. Josefine Calmegård

  https://classiccollection.se/nyheter/kuddfodral-copenhagen/
  Kuddfodralet Copenhagen går jag och drömmer om här hemma! Har aldrig sett ett så fint kuddfodral och är helt förälskad

  Denna matta är ju bara to die for! Jag och min man samt vår son på ett år flyttade in i vårt första hus i augusti. Efter år i hyreslägenhet och sparande hittade vi äntligen ett hus på landet som krävde den kärlek vi var villiga att ge. Ibland känns det som vi tagit oss vatten över huvudet, två unga föräldrar som ska renovera och ta hand om ett hus utan familj och släkt i närheten, hur ska det gå egentligen? Men det kommer gå bra och vi har flyttat hem, till vårt egna hem ❤️ Ekonomin tryter dock lite när man är föräldraledig, tiden också. Vi har våra prioriteringar, som att sonen förhoppningsvis snart får sitt första egna rum. Och längst ner på priolistan står… trumvirvel.. vårt gräsliga, kalla, stela och kala sovrum! Längtar efter den dagen då jag kan längta efter att krypa upp i sängen. Ett ombonat sovrum som lyser av trygghet, värme och avslappning. Har en känsla av att denna fantastiska matta skulle förvandla rummet till något helt annat, ombonat och fint. Den ser ut att vara så mysig och skön att jag säkert skulle överväga att elda upp vår gamla säng och hellre sova på mattan Hoppas av hela mitt hjärta att jag och min man får äran att vinna denna fantastiska matta och får världens finaste julklapp! Och även om jag inte vinner, så tack till dig och classiccollection som ger tillbaka så mycket till följarna och arrangerar så här grymt fina tävlingar! En chans för alla att få njuta av så här fina saker helt enkelt Kram ❤️

  Svara
 88. Inredningshjälpen » Last call for Casablanca

  […] Josefine Calmegård om Tävla och vinn matta från Classic Collection […]

  Svara
 89. Paola

  Förutom just denna matta föll jag för https://classiccollection.se/pladar-overkast/overkast-geometric-260×260-stormy-weather/, ett härligt, mjukt överkast i en djup blågrå färg och vackert mönster.

  Ett vinterkallt vardagsrum med repig parkett önskar uppgradering och komfort! En matta är så mycket mer än en matta – för mig är det en ”möbel” lika viktig som en soffa eller bokhylla; en inredningsdetalj som kräver omsorgsfullt val. Mitt vardagsrum är stort och långsmalt och ger ett kallt intryck, så en Casablanca skulle ge mycket värme på fler än ett sätt.

  Svara
 90. Mia Lekberg

  Mattan skulle vara det första fötterna mötte när jag rullar ur sängen på morgonen. Tänk vilken härlig start, alla dagar skulle vara lätta att ta sig upp. Denna fina bänk skulle lysa upp i sovrummet samtidigt som mattan skulle framhävas som kontrast mot den härliga färgen bänken bidrar med.

  https://classiccollection.se/alla-produkter/bank-velvet-40×100-black/

  Svara
 91. Josefine

  Nyinflyttade i ett hus som behöver väldigt mycket kärlek är vi nu snart klara med det första rummet – vårt sovrum. Vi hade lyckan att hitta ett magiskt fint furugolv och har nu matchat med mörkt gråblå väggar i kalkfärg. Denna matta och spegeln: https://classiccollection.se/alla-produkter/spegel-moon-round-87-antik- massing/ skulle ta oss ett steg närmare..

  Svara
 92. Lisbeth Eriksson

  STORMY kuddfodral skulle passa bra i min sons sovrum. Sedan skulle mattan passa utmärkt i deras vardagsrum då det var både kalt och kallt.

  Svara
 93. Zithana

  Har länge letat efter en matta som skullle passa i vårt sovrum när vi snart flyttar men inte lyckats hitta någon. Just denna mattan hade varit som en dröm att ha att varje morgon stiga upp och sätta fötterna på något som är så mjukt, skönt och påminner om moln.
  Tillsammans med detta överkastet hade det varit ett sovrum att drömma om och ett ställe att samla ny energi.
  https://classiccollection.se/pladar-overkast/overkast-geometric-260×260-titanium/

  Svara
 94. Lisa

  Denna matta skulle min dotters rum få pryda, Att få hålla henne varm skulle för mig mycket betyda. Om vi vinner byter jag ut hennes trasmatta, och i jul kan vi oss lyckliga skatta!

  Dessa underbara kuddar i olika färger skulle gärna få pryda min soffa.. https://classiccollection.se/nyheter/kuddfodral-shiraz-bla/

  Svara
 95. fminteriordesign

  Åh älskar Classic collections inredning! Deras kuddfodral är helt underbara! Mattan Casablanca är en riktig dröm och skulle få flytta in i vårt sovrum! Tänk att få vakna på morgonen och sätta ner fötterna på något så mjukt och skönt. Det är vad jag kallar lyx!

  Svara
 96. Christina Udd Ericsson

  https://classiccollection.se/nyheter/kuddfodral-trysil-vit/
  Åh hoppas drömmen blir sann,
  att jag denna underbara vinst vann.
  En fluffig vit matta skulle bli en fantastisk dekoration,
  med stil och modernitet lyfter den hemmet till en sagolik perfektion.
  Underbara Trysil har även tagit mig med storm,
  med sin ljuvliga design, färg och form.
  När vintern är här och man är kall om varje tå,
  vore denna dröm-matta underbart att få vila fötterna på.
  God Jul och Gott Nytt År! ♥️

  Svara
 97. Anna S

  Vilken drömmig matta! Jag skulle överraska min fina tonårstjej. Vi har just flyttat och hon är så tacksam sitt nya egna (!) rum men tyvärr har jag just nu inte ekonomin för att uppfylla hennes dröm om heltäckningsmatta. Den här mattans fluff övertäffar alla heltäckningsmattor jag sett. Det skulle vara en sådan lycka att få ge henne den. För egen del fantiserar jag om kuddarna Venice i alla olika färger. Älskar dem alla. Sen blev jag lite förälskad i Lemurkuddarna också

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *