*Inlägget innehåller annonslänkar*

Måndag i veckan innan julen startar på riktigt, och jag kikar in för att visa Dig årets julbak här hemma hos mig eller…nej jag skojar bara.
I år har jag varken hunnit eller känt mig speciellt sugen på att dra igång något julstök i köket så jag bjuder Dig därför på bilder från arkivet idag.
Ja, så här såg julen ut i köket vid denna tiden förra året!

Det fina fatet där i bakgrunden kommer från Mateus och är så himla fint jag har mitt i flera år och älskar det fortfarande lika mycket.
Fatet hittar du HÄR om du ill ha en fin detalj i ditt hem att älska högt!

Kannan ingår ju i den fina julservisen Star Fluted Christmas från Royal Copenhagen, och den är ju bara så himla fin jag önskar att jag hade för delar än bara kannan och det lilla fatet som står i mitt skåp.
Vill du slå till så är det en bra kampanj HÄR jag funderar på de underbara tekopparna med jättefin rabatt just nu och kanske även det underbara bulliga fatet .

Nej, i år har jag inte hunnit baka en enda lussebulle eller något annat för delen tiden har har inte funnits och dessutom är jag ingen direkt fena på att baka som du kanske vet haha…så jag prioriterar annat före just detta men kanske blir det något bakat innan jul trots allt?

Ja, det där bullbaket kanske jag ska ta itu med , doften av nybakade bullar och glögg är ju ganska svårslaget så det var mödan värt.

Hoppas att du har haft en fin måndag och att kvällen fortsätter i samma stil.

 

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *