*Inlägget innehåller annonslänkar*

Finska Marimekko har ju en diger mönskerskatt att gräva ur, och allt som oftast så är deras nyheter uppdateringar med nya kulörer osv av redan befintlig design, och så även nyheterna som jag vill visa Dig idag.
Mönstret med blommor som heter Unikko   känner du säkert igen det är ju en riktig Marimekko klassiker och nu finns detta mönster i en en rosa nyans med inslag av grönt och lite brunt, och kudden med 20% rabatt just nu.

Fina vasen Urna designad av Carina Seth Andersson lanserades ju först i vanligt klarglas och därefter har denna kommit i en rad olika kulörer och nu som du ser i rosa! Den perfekta julklappen och du hittar den HÄR för omgående leverans.
Lilla vasen Flower finns i en ny grågrön nyans och spana även in det randiga bäddsetet Tasaraita som finns HÄR och även det med 20% rabatt.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *