Amaryllis Love

Hej fina bloggvän!

Jag visade ju en glimt av helgbuketten innan jag hade satt den i en vas i fredags, så idag bjuder jag på några bilder av hur den blev när den kom på plats i Omaggio-vasen strax därefter.
I skrivande stund är buketten ännu mer utslagen och om ännu vackrare än på bilderna, men jag hann inte ta några nya bilder nu idag innan mörkret kom så det får bli imorgon.

Och med dessa bilderna önskar jag Dig en riktigt fin onsdagkväll mitt i december med allt vad det innebär av julstress osv, men ta då en minut och  tänk tillbaka till förra året ungerfär strax efter att julklapparna var öppnade….för visst tänkte du då ,”var det detta vi stressade till?”

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.