Att visa hur det blev i sovrummet

av | dec 16, 2018 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam

*Samarbete med Himla*

Söndag och tredje advent är här, idag tänkte jag visa Dig hur fint det blev i sovrummet med hjälp av de fina textilierna från och i samarbete med Himla som jag visades i fredags.
Det är ju så roligt och enkelt att göra en quick fix genom att addera eller byta ut textiler i sitt hem, det kan ar hela rubbet eller bara en ny matta, nya fina gardiner eller som här nya bäddset och ett fint överkast.”

Det ”nya sovrummet” har ju växt fram lite pö om på de senaste veckorna och först kom ju sänggaveln på plats, därefter sängkappan och mattan och nu alla de fina textilierna från Himla som dessutom ger Dig 20% rabatt på hela deras sortiment  deras egen web-shop med rabattkoden INREDNINGSHJÄLPEN20 och denna kod gäller tom den 21/12.

Jag har ju berättat och pekat på att mullvadsgrått och naturnyanser är trendigt nu aw18, och just så är denna fina församling av textiler i sammet, linne och ull, fast Himla har döpt kulören till Mother of Pearl, och det låter ju helt klart trevligare än mullvad
Den stora nyheten är det helt klart det underbara överkastet med ovansida av mjuk sammet och en baksida av bomull, så tjockt och lyxigt att det måste upplevas.
Bäddsetet heter The Strip av tvättat linne som kom förra året men som nu kommit i en ny fin kulör som heter Chalk.
Gillar du stilen på bäddsetet så finns samma fast i en fin grön nyans HÄR

Jag vet inte om det finns någon regel för exakt hur man ska bädda med ett överkast?
Jag tycker att det är svårt att få till det riktigt snyggt i många fall, men nu dubbelvek jag det för att inte dölja vare sig sängkappan eller bäddningen helt.

Kuddar, plädar osv gör ju det hela ännu mer ombonat och mysigt, ett litet förtag att plocka bort allt innan man ska gå och lägga sig, men det är det väl värt, tycker jag.
Den gröna sammetskudden längst bak vid sänggaveln kommer från Dirty Linen det brukar jag alltid få frågor på.

Close Up på det helt ljuvliga överkastet i sammet/bomull med stygn på baksidan vilket gör att det får en sån där fin vintage look som jag älskar.
Vill du shoppa överkastet så hittar du detta HÄR, så tjockt och lyxigt att det måste upplevas. och det finns i två storlekar och två kulörer.

Ock så här mysigt ser det ut när man ska krypa ner och lägga sigså mysigt att jag faktiskt längtar redan nu…
Sen har jag en fundering, jag gillar linnebäddset som detta ovan och har flera olika varianter med sådana, men vad är det med passformen?
Varför är alla linnebäddset typ lite förstora och ganska slappa i jämförelse med bomullsbäddset?
Jag har inte hittat ett enda bäddset av linne som sitter tight runt duntäcket vilket ju är det optimala tycker jag.
Har du ett svar på min fråga så kommentera gärna för jag har funderat jättemycket på varför det är såhär.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *