Att tipsa om en personlig favorit !

*inlägget innehåller annonslänkar*

Eftersom jag vet att Du som läser min blogg brukar uppskatta när jag tipsar om bra kampanjer och liknande när det gäller saker som är mina personliga favoriter och som ofta syns på bild här hemma hos mig så blir det i detta inlägget precis ett sådant tips.
Den fina höga adventsljusstaken av metall som står där i mitt burspråk är den ståtligaste av adventsljusstakar tycker jag, och perfekt om man har ganska så höga fönsterpartier.

Ljusstaken finns även i grått utförande om du hellre gillar det, och just nu och över helgen så kan du slå till på denna med 20% rabatt HÄR.
Jag vet ju att en del inte hunnit pynta klart osv ( ingen stress julafton dröjer ännu) så bästa tipset isåfall, och om inget annat så har man fina ljusstakar redo till nästa år och slipper köpa till fullpris.

Ja så där ser det ut i mitt vardagsrum på ett ungefär just nu, bordet ovan har du ju sett 100 gånger förut haha och det finns inte till försäljning längre, men idag såg jag denna coola variant med en flamingo som underrede…inte samma men hur fint som helst så det blev jag lite sugen på…

Ha en fortsatt fin fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.