*inlägget innehåller annonslänkar*

Två av de mest populära sänggavlarna just nu har jag nyligen visat här hos mig, två helt olika stilar kan man nog påstå, och då ganska stor säkerhet att det finns något för alla och en var tänker jag.

Sänggaveln i trä och rotting som jag har i mitt sovrum sålde slut jättefort tidigare när jag visade min, men nu finns den åter på lager HÄR och denna finns även i storlekarna 160 cm samt för enkelsäng 90 cm

Sänggaveln i sammet här ovan visade jag ju tidigare i veckan, och denna finns (läs fanns) även i ljusgrått men denna sålde slut direkt.
Jag vet att inte alla gillar rosa och definitivt inte i sovrummet och tänkte därför tipsa Dig att i stort sett samma sänggavel finns i beige och svartgrå HÄR.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *