Fredagsgodis & Reklampesten

av | nov 30, 2018 | Hemma hos Inredningshjälpen

Mitt fredagsgodis ser du här ovan, årets första bukett med hyacinter på stjälk och senaste numret av Residence Magazine som kom med posten.
Ett himla fint nummer där bla vinnarna av Årets Formpris presenteras och där jag hittade flera av mina personliga favoriter minsann, men det återkommer jag till i min nyhetslista för veckan som passerat, den kommer ju imorgon som du kanske vet?

Sen till en lite tungare fråga, det härjar ju en ”reklampest” i social medier, ja det anses som väldigt dåligt att göra reklam osv och en del avföljer och kommer med sura gliringar på grund av detta.
Ämnet diskuteras flitigt på många håll och kanter just nu inte minst efter Black Friday, och anledningen till att jag tar upp frågan här hos mig är dels eftersom jag ju gör reklam i mina kanaler, och dels eftersom jag fick en kommentar till detta inlägget som etsat sig fast mer än de andra kommentarerna av annan karaktär.

Kristin har skrivit ett jättebra inlägg HÄR och även om vi inte jobbar riktigt på samma sätt, Kristin gör så många fina projekt osv som jag inte är i närheten av, så känner jag ändå igen mig i känslan.
Jag arbetar ju med bloggen och Instagram 7 dagar i veckan och ofta mer än en vanlig arbetsdag, ett arbete som jag mestadels älskar och jag vet att det många uppskattar det jag gör.
Samtidigt är det ju i mångt och mycket ett kreativt arbete där jag försöker inspirera mina följare genom skapa eget material i form av styling egna bilder och personliga texter, och det där kommer inte alltid som ett brev på posten.
Därtill försöker jag hålla mig uppdaterad när det gäller inredningstrender och nyheter osv vilket presenteras på varierande sätt här i min blogg.
Och som jag skrev ovan, detta är mitt arbete och hela min försörjning och inget hobbyprojekt, och det förutsätter ju att jag kan tjäna pengar på det jag gör.
Det är därför jag gör jag betalda samarbeten och arbetar med annonslänkar vilket jag också är noga med att märka ut överst i dessa inlägg.
Dels eftersom det är lag på att reklam ska märkas, och dels eftersom det ger dig som läsare en chans att bara scrolla förbi dessa inlägg om du så vill.
Dessa reklaminlägg/ samarbeten är ju inget som belastar dig som läser bloggen på något sätt utan samarbeten mellan mig och tredje part för att jag ska kunna driva bloggen i den omfattningen som jag gör.
Ibland funderar jag på att ta ett ”vanligt jobb” framförallt när man känner prestationsångesten och känslan av att man inte räcker till i detta ekorrhjul som ibland spinner på lite för fort, känner jag.

Jag hoppas att detta var en bra förklaring till Dig som skrev den anonyma kommentaren, och kanske till andra som haft samma tankar eller så.

Kram

,

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *