Tvivel och vemod

av | nov 28, 2018 | Livet

Hej fina bloggvän!
Ikväll kikar jag in och kan redan nu flagga för att detta inte är mot muntraste inlägg…
Men men, livet är inte alltid en dans på rosor, det kan även kännas som en uppförsbacke ibland där man både känner tvivel, vemod och uppgivenhet ibland.
Jag vet inte om du känner igen dig i den känslan, men det är lite så jag känner just nu och allra mest är det tvivel på mig själv och det jag gör som upptar mina tankar, men även livet och vardagen i sig.
Jag tvekade ett tag innan jag började skriva detta för det är kanske inte det smartaste draget att visa sig sårbar och ynklig, men samtidigt känner jag att jag vill vara uppriktig.
Kanske kan det göra skillnad för någon annan som känner likadant och och sprudlar av entusiasm just nu.

Och inte blev jag mycket muntrare idag när de nominerade till Årets Influenser Inredning 2019 presenterades och mitt namn inte fanns med.
jag var ju nominerad förra året och var så himla glad över det och såg det som ett kvitto på mitt arbete, och den dumma hjärnan tänker såklart nu att det är det motsatta…
Kanske dumt att tänka så, och inget illa menat mot dem som ÄR nominerade för de är väl värda detta varenda en av dem!
Så lite deppig bloggerska här ikväll men vill samtidigt tacka alla er som nominerade mig och som peppar skickar kommentarer mail osv för det betyder verkligen jättemycket.

Stor kram

12 Kommentarer

 1. Charlotte

  Styrkekram till dig! Uppskattar din blogg jättemycket!

  Svara
 2. pernilla

  Jag gillar din blogg jätte mycket och uppskattar så all tid du lägger ner på dina fantastiskt fina och inspirerande inlägg. Kramar till dig

  Svara
 3. Catarina

  Tycker du är bäst av alla inredningsbloggar och du inspirerar verkligen mig. ❤️

  Svara
 4. Emelie Ekman

  Heja dig! Förstår att det känns tråkigt men du vet ju innerst inne att dina läsare (mig inräknad) tok-gillar det du gör <3 Styrkekram!

  Svara
 5. Susanna

  Förstår om det känns tråkigt, men du är förstås inte sämre än förra året. Bättre lycka nästa gång och fortsätt som du gör. . Du är jätteduktig. Heja.

  Svara
 6. Wendy

  You really deserved to be nominated and win!Sorry to the nominees but there are some other and way better blogs,sorry..I find it quite boringly to be honest,that the same blogs nominated and wins over and over again.The amount and consent of your daily blog is just amazing!Keep up the good work!

  Svara
 7. Lisbeth Rosen

  Hej kära du, jag läser din blogg varje eller varannan dag och jag tycker mkt om din mix, mode och möbler och ibland ngt recept eller resa, ignorera det där med nomineringar, det växlar så vilka som ska vara med, vet inte hur de tänker, du är ändå bäst, kramar från Karlskrona

  Svara
 8. Gunilla

  Hej, har följt dig länge, ända sen början av huset i Båstad. Gillar det du gör! Du håller en rak linje med hög kvalitet! Fortsätt så, det håller i längden. Mycket annat är trendigt och mainstream, det behövs verkligen din klara linje i dessa flöden!!!!!!!!!!!!!

  Svara
 9. Lotta
 10. Vågar inte skriva mitt namn

  Anette, det är inget fel på dig och du är inte en sämre bloggare för tt du inte är nominerad u i år. Du lägger ner din själ i bloggen och gör det fantastiskt men jag ska vara ärlig och erkänna att jag har slutat följa dig och prenumerera på dig på Bloglovin för att jag inte orkar med all reklam som du matar ut varje dag. Det är för mycket. Förr kändes dina inlägg mer genuina men nu är det rabattkoder och reklam i varannat inlägg och kanske är det något du kan ta till dig och fundera över. Är det värt så mycket pengar? Tänk om ett magasin hade reklam på varenda sida då hade du nog också tröttnat tillslut. Det är så synd för oss som egentligen gillar din röst och dina bilder. Du fotar så fint och är så duktigt men det druknar lite i alla reor och rabatter just nu.

  Hoppas du kan ta det på rätt sätt för jag gillar dig verkligen och är rädd att du ska bli ledsen men vill ändå få det sagt. Du kanske har en förklaring till varför du måste ha så mycket reklam men då har du i alla fall fått min syn på saken.

  kramen

  Svara
 11. Inredningshjälpen

  Hej

  Tack för att du tog dig tid att skriva en så lång och ärlig kommentar när du trots allt inte läser bloggen längre, vilket är synd tycker jag.
  Jag ska vara ärlig och säga att jag är helt enkelt tvungen varva mina egna inlägg med inspiration och egna bilder, Hemnet-span, nyhetsrapporteringar osv med sponsrad inlägg ,tävlingar och inlägg med annonslänkar för att kunna leva av det jag gör. det är den krassa sanningen.
  Bloggen är en del av mitt förteag och en stor del av min försörjning och alltså inget jag gör som en hobby. Jag jobbar 7 dagar i veckan och mycket av tiden går åt till att skapa eget innehåll osv och allt är en kreativ process som inte alltid är så lätt…
  Jag är noga med att märka ut de inlägg som innehåller någon form av reklam osv så vill man kan man ju bläddra förbi dessa.
  När det gäller de inredningsmagasin så är det ju precis tvärtemot det du skriver, i stort sett allt på deras sida är marknadsföring av produkter dels rena annonser men också deras plocklistor, julklappstips, nyheter osv som alla kommer från olika förtag som namnges i text.

  Hur som helst tack för din ärlighet och hoppas att mitt svar ger dig en bild av att arbete.

  Anette

  Svara
 12. Inredningshjälpen » Fredagsgodis & Reklampesten

  […] Inredningshjälpen om Tvivel och vemod […]

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *