*inlägget är ett betalt samarbete med Newport Home*

Hej söndag ,den allra sista i november, ja nästa söndag är det ju första advent och upptakten inför julen drar igång på riktigt.
Eller också är DET själva julen kanske?
Julfirandet tenderar ju att starta upp reda i förväg och ta slut på julafton i dessa moderna tider haha…men det gör man ju lite som man vill, inte sant?
Hur som helst, denna söndagen unnar jag mig bästa myset här hemma och försöker vila ikapp efter en hektisk arbetsvecka.

Och vad passar väl bättre då än att efter en lång sovmorgon skippa den vanliga nyttiga frukosten och slå till med pannkakor, grädde och sylt?
Gillar du fuskpälspläden (Affe tror att den är hans btw) så kan jag tipsa dig om att denna är på REA hos Newport Home tom imorgon den 26/11 och lika så de fina fasettslipade glasen som finns HÄR samt även besticken i bild.

Fossingarna djup nedstoppade i de varma sköna tossingarna med fuskpäls (halva priset) och nedkrupen under nyss nämnda pläd ska jag nu fortsätta att sträckkolla på Scott & Bailey som jag fastnat för och som finns med 4 säsonger på SVT Play.

Ja, du hittar mig där i soffan där August ligger parkerad och väntar på mig, tända ljus, kammarljusstaken med 50% rabatt och en massa mys blir det, och jag önskar dig detsamma!

Kram

1 kommentar

  1. Bear

    Vart har du köpt glaset (med is i) ? Väldigt snygg!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *