Inredningsnyheterna v.47 /2018

av | nov 24, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Idag visar almanackan 24 november och med det förstår ju var och en både stora och små att det är exakt en månad kvar till julafton.
Tiden rinner bokstavligen iväg just nu och mycket kretsar kring julen, och så även veckans inredningsnyheter som jag nu tänkte presentera för dig!

Jag startar med vacker julinspiration signerad kedjan Zara Home via bilder tagna av fotografen Anders Schønnemann.
Julen går sannerligen i antingen vinrött eller blått i år.

Och sen vidare till våra danska grannar och inga mindre än anrika Royal Copenhagen som även i år dukar upp till inspirerande julebord i samarbete med en handfull kända danska personligheter ,läs mer HÄR.

Spana in den senaste kampanjen hos H& M Home så går under namnet Bake My Happy , helt ljuvliga bilder ochh roliga attiraljer till julbaket.

Inredningsbutiken Olsson & Gerthel som finns här i Malmö bjöd i veckan i till en pressfrukost i butiken för att presentera deras nylanserade verktyg för inredningshjälp

Apparatus som gjort sig kända för deras helt fantastiska belysningsarmaturer (säljs bla hos Artilleriet)har öppnat upp ett tredje superfint showroom beläget i en fd lagerlokal på McCadden Place i Hollywood och ca 465 kvadratmeter belysningsinspiration extra allt. Fler bilder HÄR

Betonggruvan lanserar sluten förvaring till deras hyllsystemet Portal två varianter av skåp samt en låda.
Skåpen och hyllorna är anpassade för att placeras i hyllsystemet och svensktillverkade i Norrländsk långsamväxande furu och kan målas, oljas eller lämnas vackert obehandlade.

Ovan i bild ser lampserien Soffi som är designad av den danska designstudion GamFratesi för italienska Poltrona Frau.
Lampgloberna av munblåst glas med skir oregelbunden form hålls uppe av ett tunt band i allra finaste läder, Poltrona Fraus signaturmaterial.

Sprudlande entreprenören och konstnären Carolina Gynning JACQUINOT & FILS lanserat en helt egen champagne  som säljs exklusivt med en fin numrerad förpackning.
Ett tips när det gäller julklappar och nyårspresenter!”

Arne Jacobsen Watches har lanserat nyheten Bangle Watch och även detta ka väl platsa som ett bra julklappstips om inget annat.

I veckan som passerat har jag visat två fina Hemnet-span men väljer att avsluta veckans nyhetssvep med en helt annat interiörbild..
I superentreprenören Isabella Löwengrip’s liv händer det alltid en massa dramatiska och eller helt fantastiska saker, men mest intressant tycker jag det är att se vilken inredningsstil hon har valt i sitt nya designhus där hon nyss flyttat in.
Roligt att se tycker jag, att fina soffan Jord designad av Luca Nichetto samt även puffarna Poppy av Nina Jobs och båda från Fogia har flyttat in hos Isabella. (lånad bild från Isabellas blogg)

*Samtliga bilder i detta inlägget är pressbilder från respektive företag om inget annan anges.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *