Mina favoriter med erbjudande i helgen

*Inlägg i samarbete med Newport Home*

Hej fredag och en sen hälsning härifrån mig, jag hoppas du haft en fin dag och ser fram emot helgen.
Denna veckan har ju mycket kretsat kring Black Friday och olika kampanjer både i förväg och nu under den stundande helgen, och även detta inlägg som jag skriver i samarbete med Newport Home handlar om nyss nämnda shopping-helg med en massa fina erbjudanden att ta del av.

Här hemma hos mig har jag en hel massa fina saker som jag har hittat hos Newport Home lite speciella saker som man inte hittar överallt och som ger lite extra guldglans till inredningen.

Ett av de senaste tillskotten är den fina kammarljusstaken på som står på bordet tillsammans med diverse andra gamla godingar samt NagelStuff ljusstakarna som jag alltid glömmer att köpa ljus till men det borde ju vara lättare nu i juletider att hitta de där små tunna ljusen?

Kammarljusstaken hittar du HÄR med 50% rabatt Nagel Stoff i tre olika varianter HÄR med 20% rabatt.

Spana även in de fina handstöpta olackade ljusen så himla fina och dessa hittar du HÄR med 20% rabatt.

Fatet med den söta hunden hittar du och fodralet till tändsticksasken HÄR

I mitt sovrumsfönster hittar vi en annan nyinflyttad sak nämligen den lilla fina statyn som jag föll pladask för när jag såg den.
Ja, det var några av mina favoriter som du hittar hos Newport Home och såklart en hel massa annat fint med upp till 70% rabatt nu i helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.