De fina hjortarna

av | nov 24, 2018 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Idag kikar jag in med två tips som jag tror att du kommer att gilla om du brukar gilla mina personliga favoriter som jag visar upp hemma hos mig då och då.
Först och främst gäller det de fina hjortarna som är mina all time finaste juldekorationer och som jag haft i ca 10 år och fortfarande älskar lika mycket.

Jag får alltid från var man hittar dessa när de syns i bild och idag såg jag att de fanns HÄR, de brukar nämligen vara svåra att hitta så slå till om du gillar dessa, du kommer intre att ångra dig det minsta!

Och fler personliga favoriter att slå till på!
Ja inte vovven för han är inte till salu, men om du gillar bäddset av tvättat mjukt och skönt linne med riktigt fin kvalitet så ska du slå till på Himla’s The Strip som är både snygga med sin salviagröna nyans och supersköna och med hela 50% rabatt!

Ha en fortsatt fin dag!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *