Grev Turegatan 86

av | nov 14, 2018 | Veckans Hemnet-favorit

Idag vill jag visa dig en sekelskiftesvåning av sällan skådat slag, en bostad så är så detaljrik och fin när det gäller magnifika sekelskiftesattribut att man nästan trillar baklänges, väggpaneler, vackra fönster, golv, stuckaturer, kakelugnar osv osv ja vi kikar vidare så ser du själv!

Här talar vi verkligen om stilmix, våningen i sig är ju anno 1885 och all fast inredning från svunna tider och sen inredd med en mix av möbler och inredningsdetaljer från Svenskt Tenn som passar väl i det hela, uppblandat med lite mer lågprisbetonade produkter från Ellos, Jotex, By On osv …lite oväntat men det funkar ju, inte sant?

En mix av gammalt, klassisk, designmöbler och moderna nyheter, vad tycker du ?
Hiss eller diss?

Bostadens adress är som rubriken skvallrar om Grev Turegatan 86 i Stockholm.
Köket i klassisk stil kommer från Kvänum och den där maffiga gasspisen blir ju helt klart pricken över i i detta kök!

Vill du se ännu mer av denna bostad så finns det en massa andra rum, vinklar och vrår som fångat på bild av ingen mindre än Elisabeth Daly som tar helt magiska bilder tycker jag, skynda då vidare till mäklarfirman Wrede Fastighetsmäkleri

*Mäklarbilder Wrede/ fotograf Elisabeth Daly

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *