Sista chansen att nominera Årets Influenser Inredning

av | nov 15, 2018 | Bloggkärlek

Hej fina bloggvän.

Idag vill jag påminna Dig om att det är sista chansen idag den 15/11 att nominera sina favoriter till Årets Influenser Inredning 2019 hos Elle Decoration .
Om Du vill nominera mig som en av kandidaterna som man sedan kan rösta på, så skulle det betyda SÅ himla mycket för mig, ett fint kvitto på det arbete som jag gör och har gjort i ca 5 år sedan starten av bloggen

Jag hade ju lyckan att bli nominerad förra året, och ovan i bild ser du mig tillsammans med bloggvänner Emilie Ekman med bloggen 34 Kvadrat vid Elle Decoration Galan 2018 då vi båda var nominerade till priset.
Tacksamheten och glädjen jag kände då minns jag fortfarande, för det var ett så fint kvitto från er som läser på att ni gillar det jag gör, det är ju trots allt mycket tack vare er alla som bloggen är det som den är idag.
Det är ju absolut inget som man tar för givet, det finns ju så otroligt många duktiga inredningsprofiler och alla gör ju sitt så otroligt skickligt och bra på alla sätt vis.
Nominerar din favorit gör du hos Elle Decoration  och priset delas sen ut i början av nästa år vid Elle Decoration Swedish Design Awards i vanlig ordning.

Kram och tack på förhand!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *