*Inlägget är skrivet i samarbete med Watt & Veke

Idag tänkte jag visa Dig ännu en nyhet och personlig favorit hos Watt & Veke , och denna gången är den denna fina stjärnan Eldig som får stå i centrum.
En fin inte helt kritvit stjärna som är lite yvig och spetsig åt olika håll, ja lite så där som livet i sig själv skulle man väl kunna säga.

Helt klart annorlunda i sitt utförande om man jämför med ”Vanliga pappersstjärnor som finns på marknaden, med så fina välarbetade detaljer och det finns små osynliga kardborre-remsor som håller allt på plats.
En nytänd stjärna på Watt & Veke’s fina reportar av julbelysning,  som redan sålt slut redan i väldigt många butiker, så detta om något är ju ett gott betyg.
Vill du norpa ditt ex så finns det ett fåtal kvar HÄR

I höst har Watt & Veke även lanserat ett doftljus i fin metallisk behållare, Serenity doftar helt magiskt av jasmin, vanilj och rosenträ och finns att kika närmar på HÄR

Nu längtar jag efter att hänga upp mina fina stjärnor här hemma på dess rätta platser med belysning osv, men först ska det putsas fönster, och premiärtändning är alltid första advent den regeln tummar jag inte på!
Håll utkik här i bloggen nu på söndag 18/11 för då kommer jag att ha en tävling i samarbete med Watt & Veke som du absolut inte vill missa!

Ha en fortsatt fin kväll!

1 kommentar

  1. Martina

    Hej!
    Varifrån kommer den fina krukan/vasen? ( Den med amaryllis och granris på det lilla runda bordet.)
    Mvh
    Martina

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *