Årets jul hos Svenskt Tenn

av | nov 9, 2018 | Jul, Okategoriserade

Idag vill jag gärna visa dig Årets jul på Svenskt Tenn, det brukar jag ju göra så här års och varför ändra på ett vinnande koncept?
Deras jul är ganska så traditionell och är fylld med hållbara nyheter och juldekorationer och julgåvor.
Här ser vi de återkommande inslagen med anor från förr samsas med ny svensk design, och i år är det den internationella formgivaren Sophia Edstrand som har skapat en kollektion broderade julgransdekorationer, smycken och nya önskningar till Önsketrädet, men också skohornet Adjö designat av Daniel Enoksson och manschettknappar i återvunnet silver, handgjorda av designduon Murky.

Det fina önsketrädet att addera nya hängen till år efter år, så skapar man traditioner och ur hållbarhetssynpunkt är detta helt rätt tänk, inte sant?
Spara och bevara det man tycker om, det viktigaste att ha i åtanke när det gäller hållbarhet och miljöfrågor.

Ovan i bild ser vi en del av de nya produkterna designade av formgivaren Sophia Edstrand och dessa tillverkas för hand i Jaipur i Indien.

Vaser och krukor i mängder till julens alla blommor och kvistar finns ju hos Svenskt Tenn…gillar man rött finns det fian keramikkrukorna i en djupröd glansig variant.

Förutom juldekorationer och produkter för det dukade bordet lanseras en rad nyheter och förslag på julgåvor i butiken, så som Ängeln Hope formgiven av Lehna Edwall som för Svenskt Tenns skapat en egen variant i tenn som platsar på bordet eller i vitrinen. Den klassiska Vänskapsknuten kommer i uppdaterad tappning, Josef Franks originalritning av Vänskapsknuten som nu återfått sin ursprungliga form från 1938.

*Pressbilder Svenskt Tenn

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *