Hålla uppe fasaden

av | okt 31, 2018 | Hemma hos Inredningshjälpen

Hej fina bloggvän!
Tiden rusar iväg just nu, almanackan visar redan sista oktober, och vi har ställt om till vintertid vilket gör att mörkret kommer allt tidigare.
Oundvikligt såklart, och det är ju alltid samma visa varje år men ändå blir man lika förvånad.
Kanske känner jag mig extra påverkad just i år eftersom det är så himla mycket som känns tungt och kämpigt just nu.
Inget som jag kan eller vill gå in i detalj på men jag har mått bättre, känt mig gladare och haft positivare tankar än de jag brottas med just nu.
Det är inte min mening att dra ner stämningen på något sätt och visst vore de lättare att bara hålla uppe fasaden och låtsas som ingenting, men det är svårt känner jag.
Förlåt för det.

Blev iallafall lite gladare när det senaste numret av Residence Magazine damp ner här hemma idag så kvällen fick starta ungefär samtidigt som skymningen kom också fanns det rester kvar från helgen  i skålen från Mimou
Salt, surt och en lite gnutta sött.

I fönstret står en lite avdankad Mårbacka och undrar väl precis som jag var ljuset och värmen tog vägen, sommaren som aldrig verkade ta slut i år gjorde ju detta till slut, och nu väntar höststormar och kanske snö i sinom tid.

Denna årstiden alltså, både på gott och på ont!

Ha en fortsatt fin kväll!

Kram

8 Kommentarer

 1. Eva

  Inte behöver du säga förlåt för att du delar din känsla av att det känns tungt och kämpigt, det är livet och du får skriva det som fyller ditt hjärta. Det är ju din blogg. Hoppas att det som tynger dig ordnar upp sig. Tack för alla fina bilder du lägger ut och alla inspiration du ger.

  Svara
 2. Britt-Marie

  Inte behöver du vare sig förklara eller ursäkta dig! Ibland är livet som din godisskål – salt, surt och bara lite sött! Vi följer din mysiga blogg i vått och torrt!

  Svara
 3. Maria

  Vilket fint inlägg! Har alldeles nyligen börjat följa dig och du har direkt seglat upp till en av mina absoluta inspirations-favoriter! Som vanligt bjuder du på väldigt vackra och inspirerande bilder och den här gången bjöd du även på lite av dig själv, modigt och fint! Vi har alla våra up’s and down’s i tillvaron, jag hoppas att allt snart känns mycket lättare för dig! Kram, Maria

  Svara
 4. Pernilla

  Styrke kram till dig ❤️

  Svara
 5. Maria

  Vart är glaslyktan ifrån?

  Svara
 6. Lotta
 7. Angelica

  Tack till dig för alla fina tips och härlig inspo. Vi är flera som blir påverkade av mörkret så jobbigt då man inte kan göra ngt åt det. Det bara är där och så fryser jag konstant denna årstid. Förstår om det känns extra tungt om man även har annat som påverkar en negativt.

  Svara
 8. Inredningshjälpen

  Den är från Skogsberg & Smart!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *