Sticks, Sushi and Design

Gillar man sushi och design och vägarna bär till London, så kan med fördel bege sig till sushirestaurangen Sticks & Sushi på ing’s Road in Chelsea.
Sticks’N Sushi är ju restaurangkedja med restauranger i Storbritannien, Tyskland och i Danmark, och just denna relativt nyöppnade restaurang har fått tjusig interiördesign och  inredning signerad danska Norm Architects som använt sig av möbler och designdetaljer den bla Menu och Carl Hansen & Son och väggfärg från Jotun.

Så himla fint, och just det där att restauranger skapar fina koncept och inredningar med mycket designkänsla i allt från möbler textilier ,belysning och produkter till själva serveringen är julen trend som vi sett komma stort de senare åren.

*Lånade bilder från Norm Architects

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.