Magiskt Hemnet-span på Kaptensgatan

av | okt 29, 2018 | Bostad, Veckans Hemnet-favorit

Another day, another Hemnet-span skulle man kunna inelda detta inlägget med, men det skulle samtidigt inte kännas helt rätt när objektet är av denna kalibern.
Ett helt magiskt hem där allt är perfektion in i minsta detalj, imponerande och inspirerande och bilderna tagna av Jesper Florbrandt gör ju sitt till det hela, men nu tar vi kikare vidare tycker jag.

Öppenspis med det där lilla extra!

Platsbyggt kök med från Kvänum och vitvaror från bla Gaggeneu, Carraramarmor och som pricken över i en blandare i mässing.
De tafatsliknande lamporna Aplomb Large kommer från Foscarini och är designade av Lucidi & Pevere och på bordet står det fina bokstädet från Livrest.

Sovrummet med platsbyggd förvaring som samtidigt bildar en ram runt sängen är ju den finaste lösningen för ett sovrum ,tycker jag, och funderar samtidigt på om jag inte har sett denna våningen i ett annat sammanhang men just nu minns jag inte var…

Visst var det exakt så fint som jag påstod i in inledning av inlägget?

Vill du veta mer om objektet i detalj kika på ännu fler bilder osv så skynda vidare till mäklarfirman ESNY som fått den äran att att förmedla denna drömbostad.

*Mäklarbilder Jesper Florbrant

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Inredningsnyheterna v.44 / 2018

    […] i bloggen i början av veckan, och skulle du ha missat denna drömbostad så är det bara att kika HÄR Bostaden förmedlas av ESNY Fotograf: Jesper […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *