Royal Design firar nya hemsidan med kampanj

av | okt 28, 2018 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget är skrivet i samarbete med Royal Design*

Idag har jag i samarbete med Royal Design satt ihop ett collage med produkter ur deras digra sortimet av fina saker till hemmets alla rum.
Anledningen till detta är att de just nu firar att de lanserat en helt ny och bättre hemsida för bästa shoppingupplevelse, och gör detta genom att lämna 10-50% på hela sortimentet.
Royal Design för dig som mot förmodan inte känner till dem är en av Sveriges ledande inredningsbutiker med både fysiska butiker runt om i landet och för dig som heller vill shoppa hemifrån.

Royal Design’s egen mediabänk Vouge som kommer i olika storlekar och kulörer samt med fina mässingsdetaljer

Soffan Le Grand Air som finns i många kulörer, flera storlekar och även som fåtölj och både i linne samt sammet,  och med avtagbart/ bytbart överdrag.
Riktigt bra för då kan man ”byta soffa utan att köpa ny”.

Att inreda med speglar är både dekorativt och ger rymd, addera en eller flera speglar till din inredning så får du se vilken effekt det ger. Jag har valt spegeln Randaccio från Gubi just nu med 15% rabatt.

Nu när vi går mot mörkare tider är det dags att tänka på så att vi har tillräckligt med belysningskällor, och inte endast därför, lampor är ju fina inredningsdetaljer i sig!
Här ser vi den klassiska takkronan Sarfatti från Flos och vägglampan Bestlite från Gubi.

Jag har tappat räkningen på antalet sammetspuffar som har lanserats under de senaste åren, men min favorit är alltjämt Circus puffen som finns i två storlekar och flera fina kulörer, välarbetad och lite annorlunda med sin kantiga form.

Gubi’s fina Beetle Chair är en annan personlig favorit, här i puderrosa med mässingsben

När det gäller porslin så älskar jag klassikern Swedish Grace från Rörstrand (nu 30% rabatt) , och självklart ska det vara i den rosa kulören eller vitt om man vill ha det så klassiskt som möjligt.

Guldbestick förgyller ju vilken måltid som helst och ger extra glas åt dukningen både vardag och fest!

Sist men inte minst har jag valt ut två olika vaser som båda designats av kvinnliga svenska formgivare vilket jag gärna vill lyfta fram här hos mig.
Vi ser fina vasen Äng design Eva Schildt samt de fina keramikvaserna designade av Anna Elzer Oscarsson som nu uppdaterats i fler kulörer.

Rabatten på hemsidan gäller idag söndag samt imorgon måndagen den 29/10.

*Inlägget är skrivet i samarbete med Royal Design och innehåller annonslänkar

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *