REA-helg hos Newport Home

*Inlägget är skrivet i samarbete med Newport Home*

Den här helgen är det en stor REA-helg hos Newport Homesom lämnar 20-70% rabatt på hela deras sortiment ,ett sortiment där man hittar hur mycket fint som helst att välja mellan.
Kampanjen gäller endast när du shoppar på nätet och inte i deras fysiska butiker som de har bla på NK i Stockholm, men vad gör det tänker jag ,shopping hemma i soffan är ju minst lika härligt och mer avkopplande.
Jag har själv hittat en väldig massa fina saker hos dem och i detta inlägget tänkte jag visa dig lite av det som hittat hem till mig.

Först ut har vi denna superfina, lyxiga dyrgripen till decokudde som syns i bild här ovan, en både rolig och elegant kudde av sammet med en stor tiger på och med sidentofsar i varje hörn.
Så himla fin, inte riktigt svart utan mera svart/grön/blå ja lite beroende på hur ljuset faller.
Denna har kostar i vanliga fall 3000 kr men kostar nu i helgen 2400 kr!

Ett av de bästa tipsen är att du kan slå till på den fina Snöblomman med en bra rabatt ja kika HÄR så får du se!

Gillar du precis om jag bäddsetet i bild så hittar du detta hos Newport, ett bäddset med så kallad oxford wing av 100% Öko-Tex bomull och med dekorativa dubbla ränder som du hittar HÄR med halva priset.

Där på bordet ligger ju den fina Grape-lampan av munblåst glas som jag visat många gånger tidigare.
Så fin inte minst som en dekorativ inredningsdetalj och den finns i två olika storlekar.

Där i bild ser du ovan de fina Nagel Stoff-ljusstakarna och dessa finns även i silver och svart utförande och nu har det dessutom kommit en Nagel Stoff-skål som du hittar HÄR.
Det fina Zebra-fatet är också en personlig favorit och fin liten detalj bra att lägga smyckena på osv som du hittar HÄR.

Sist men inte minst ser du min nya fina lampa en ganska stor lampa eller rättare sagt lampfot av porslin med motivet Tessinska Palatset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.