Veckans Outfit – en storfavorit i repris!

av | okt 21, 2018 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate, Veckans outfit

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Veckans outfit har det varit lite dåligt med den senaste tiden det har helt enkelt inte varit läge för det just nu, som får vara den bästa förklaringen så länge iallafall, men har inte orkat ställa mig framför kameran…
Livet kommer emellan ganska rejält i bland och då får man prioritera det som känns mest akut.
Veckans Outfit blir istället en storfavorit i repris och detta är ett av mina bästa och varmaste plagg någonsin.

Dessa bilderna togs förra vintern och med min långa täckkappa med dunliknande foder i fokus, ja om man bortser från världens finans malteserkillar, och denna hittar du just nu HÄR med hela 40% rabatt!

Det här är den ultimata vinterkappan för den som är frusen och spenderar mycket tid utomhus, ja jag tror att den tex är perfekt för alla supportermorsor som stöttar fotbollsspelande barn, som tålmodigt hänger i ishallen flera kvällar i veckan eller i ridhuset för den delen, för hundpromenader eller dito med barnvagnen osv osv.
Kappan är extra lång, vindtät, vattenavvisande och har kapuschong och innermuddar vid armarna, men finns även i en kortare modell HÄR med samma rabatt.

Fler fina jackor och träningskläder från Röhnsich på REA hittar du HÄR

Kram

2 Kommentarer

  1. Viktoria

    Ville bara sända dig en stor hög med varma styrkekramar och passa på att tacka dig för att vi har fått så fint här hemma. Det är verkligen din förtjänst med alla dina fina tips och råd!

    Svara
  2. Catherine

    Hi! I love your boots – Can you share where they are from/brand? Many thanks! 🙂

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *