Karlsgatan 1A

av | okt 21, 2018 | Bostad, Veckans Hemnet-favorit

Idag vill jag passa på at visa Dig en fin bostad som ligger ute till försäljning just och det gången är det inte en adress i vare sig Göteborg eller Stockholm som så ofta annars utan i lilla kustnära Helsingborg.
En riktigt mysig och fin stad som jag personligen inte skulle ha något mot att bo i.
Denna bostad tillhör förresten bloggaren och instagramprofilen Styling By Denice ja som lite kuriosa till det hela och vi startar i köket för det tycker jag är så himla fint!

Jag älskar stilen med kök utan överskåp det blir så luftigt och härlig och dessutom gör ju detaljen med instriglasväggen ut om hallen sitt till det hela.

Vardagsrummet som har utgång till en av de två balkongerna som finns i denna sekelskifteslägenhet med adressen Karlsgatan 1A i Helsingborg som sagt, och själva fastighet är från 1907.
Ja tänk vilka fantastiska byggnader som byggdes för med så fina detaljer och gedigna material om vi jämför med de bostadshus som byggs idag.

Så himla mysig sovrum och sulle du vara sugen på att fixa stilen hemma hos dig med en likadan sänghimmel så hittar du denna HÄR (adlink)  just nu med 20% rabatt dessutom.

Vill Du veta mer om denna bostad och kanske spana in fler bilder så skynda vidare till mäklarfirman Bjurfors Skåne som saluför objektet.

Ha en fortsatt fin söndag!

*Mäklarbilder Bjurfors

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *