*Betalt samarbete med Watt & Veke*

Som du kanske minns så var jag för några veckor sedan i Stockholm på årets första och kanske härligaste julmiddag med massor av inspiration och asiatiskt julbord, arrangerat av .
Där fick vi såklart se alla årets nyheter när det gäller julbelysning hos dem, och nu fram till jul så kommer jag att visa Dig några av mina favoriter tolkade av mig.
Så roligt inte minst eftersom jag själv älskar produkterna och har så gjort i många år, ja ett samarbete som verklige landar i hjärtat!

Först ut bland mina utvalda favoriter har vi den fina ljusstaken Crown tillverkad av gedigen mässing. En ljusstake som verklige känns annorlunda jämfört med många andra och en sån där som man faller för på direkten.
Just ljusstakar för levande ljus är en ny produktkategori hos Watt & Veke som fint kompletterar tex deras fina pappersstjärnor som har det där lilla extra.

Min ljusstake är ju för 3 stearinljus men det finns även en lägre variant för 4 ljus som du hittar HÄR och den är ju ett hett tips till dig som vill ha en ny fin adventsljusstake.
Att ha en adventsljusstake som man verkligen tycker och och tar fram år efter år som en del av familjens jultraditioner, det är verkligen det bästa!

Ha en fortsatt fin kväll!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *