Grand Hotel & Matbaren

av | okt 10, 2018 | Hotelldesign

Hej Onsdag i Stockholm!

Ja igår checkade vi in på Grand Hotel i Stockholm för att bla fira vår bröllopsdag, vi gifte oss den 9 oktober för 8 år sedan och gjorde detta på nyss nämnda hotell med en liten men fantastiskt fin vigsel med bara de allra närmsta närvarande.
Så,tillbaka ”at the crime scene” så att säga!

Svidade om till en favoritklänning i repris för att äta en god middag på Matbaren som är Mathias Dahlgren’s ena restaurang där vi ätit många gånger genom åren, och det var även här som vi åt vår middag efter att vi gift oss.

Jag åt bla klassikern Soft Buns som har funnits på menyn i lite olika varianter genom åren, och bara denna är väl värd att besöka Matbaren för.
Menyn bygger på att man beställer olika smårätter, och jag åt även en vegetarisk rätt med rostad blomkål och ärtor som var magiskt god samt desserten med bakad choklad från Bolivia som också är en av paradrätterna på Matbaren’s repertoar.

Vaknade här efter att ha sovit som en prinsessa i den helt otroligt sköna sängen här Grand Hotel, Stockholms bästa hotell skulle man väl kunna äga utan att överdriva speciellt mycket.

Utsikten från vårt rum går ju inte heller att klaga speciellt mycket på, ja jo det skulle vara det lite gråtrista vädret isåfall, men man kan ju inte få allt här i världen.
Nu väntar ytterligare fler dagar här i Stockholm och jag återkommer säkert med en glimt eller två härifrån skulle jag tro.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *