Med inspiration från förra julen

av | okt 9, 2018 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate, Jul

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Så här när vi befinner oss nästan mitt i oktober månad så känns det ju av förklarliga skäl lite väl drastiskt att börja ta fram julbelysning, julpynt osv, men man kan ju för all del blicka tillbaka och se hur det såg ut förra julen, minnas tillbaka och kanske inspireras en smula?
Ovan i bild ståtliga amaryllisar på fin vaxat omslagspapper som du hittar HÄR.

Så här såg det ut på vårt bord i stort sett hela december månad och vasen Urna är verkligen en bra vas för amaryllisar, tycker jag.

I vårt burspråk flyttade det in en ny fin svart adventsljusstake av metall, en ståtlig sak som känns väldigt gedigen och fin.
Denna hittar du redan nu HÄR och dessutom med 20% rabatt just nu och finns även i en fin grå variant.

Jag älskar adventsstjärnorna från Watt & Veke och denna har några år på nacken men är fortfarande lika fin som då den köptes.
Knepet när man hänger upp stjärnor som jag gjort här är att stoppa in en liten microljusslinga med LED som är batteridriven inuti stjärnan, då slipper man ta hänsyn till sladd, eluttag osv.

Denna spegel, köpt HÄR på REA, hänger såklart uppe året runt hemma hos oss men extra fint med ett mysigt stilleben som här ovan under tes mörka årstid då man älskar allt som har med levande ljus och mysbelysning att göra.

Fina Snöblomman som nu även finns i en mindre variant HÄR och även denna kommer från Watt & Veke såklart.
Snöblomman sålde totalt slut överallt förra året så var ute i god tid i år om du gillar denna precis som jag.

Och ingen jul utan ett klassiskt Änglaspel, inte sant?

Förra årets juldukning gjorde jag med hjälp av den nya fina julservisen Christmas Moments från <fyrklövern och använde även deras fina glas HÄR inklassisk stil.
Denna dukning blir det garanterat en repris på nu i år igen.

Sist men inte minst vill jag slå ett slag för blockljus med LED, välj en fin variant som ser autentisk ut och sen kan du dekorera hela hemmet med mysig belysning utan minsta brandrisk som det ju annars är med alla levande ljus.

Hoppas att du tillade detta bildsvep och ser fram emot den jul som komma skall.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *