Jotex Loves Autumn!

av | okt 1, 2018 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget är skrivet i samarbete med Jotex*

I samarbete med Jotex har jag idag ett riktigt fint erbjudande för Dig som precis som Jotex och jag älskar hösten och ser denna årstid som härlig tid att göra hemmet extra härligt och mysigt.
Med rabattkoden LOVEAUTUMN får du nu 20% rabatt på ett helt köp oavsett vad du köper (erbjudandet kan dock ej kombinerad med andra erbjudanden) och gäller t om 7/10 2018.

Ovan i bild ser du mitt fina soffbord i mässing som är en av otroligt många fina produkter i Jotex sortiment.
Nu önskar jag att denna soffan och även sammetspuffen ska flytta in hos mig visst hade det varit en perfect match?

From above!
Så fint att bordet har hantverksdetaljer och lite patina, tycker jag.
Bordet finns dessutom i två olika storlekar varav jag valde det minsta för att det skulle vara lite mindre än det svarta bordet som det står tillsamman med.

Urnan är flera år gammal och köpt på Svenskt Tenn, den piggiga burken med lock liknande finns HÄR dock inte i guld men det finns ju guldspraj om man vill fixa själv.

Också måste jag ju visa den nya stora handgjorda vasen/krukan av keramik som är hur fin som helst och med det hantverket och den fina kvaliteten som den har så är den grymt prisvärd.

Skulpturala föremål som denna är ju dessutom trendigt just nu så flera pluspoäng alltså, och vill du spana in mer i samma stil kolla HÄR

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *