Festligheter på Såstahom Herrgård

av | sep 30, 2018 | Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Hej söndag, hoppas att du haft en härlig helg med massor av mys.
Min helg har spenderats i Stockholm och inleddes i fredags eftermiddag då vi checkade in på Såstaholm Herrgård som ligger ca 20 min med bil utanför stan.
Där skulle nämligen ett 100-års jubileum firas firas för detta ställe som tidigare varit ett pensionärshem men som numera är ett underbart mysigt hotell med konferensmöjligheter.
Så glad att jag blev inbjuden till detta kalas och fick chansen att upptäcka ännu ett underbart ställe för en mysig weekend.

Vi fick ett jättemysig rum i själva herrgårdsbyggnaden med utsikt ut mot den lilla sjön utanför, och där sov jag som en prinsessa efter att festen var slut.
På festen bjöds det på så mycket god mat och ett dignande dessertbord och på morgonen fick vi en frukost som var minst lika god.

Ja du ser ju själv hur mysigt det är på Såstaholm, så pass mysigt att vi dröjde oss kvar där vid den öppna spisen i flera timmar efter att vi checkat ut.
Ett ställe som jag hemskt gärna vill komma tillbaka till snart igen för en mysig helg, ja kanske redan. nu i höst när de har Skaldjursbuffé , det skulle ju vara helt magiskt!

Strike a pose på trappen!

Innan vi for vidare så passade jag på att fota ”Veckans Outfit” och som du ser hade jag en silkig kjol som du hittar HÄR och en ljusblå stickad tröja , handväska från Louis Vuitton och scarfen hittar du HÄR.

Ha en fortsatt fin kväll!

Kram

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Middagstipset

    […] ser du även en av mina favoritväskor från Ralph Lauren och tröjan och scarfen från outfiten HÄR, textilsprayen från Byredo och ett doftljus från Alessi […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *