Julen 2018 Ellos Home

av | sep 29, 2018 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Eftersom jag idag är inne på jultema här i bloggen, så tänkte jag fortsätta i samma anda genom att visa Dig inspirationsbilderna som visar Julen 2018 hos Ellos Home.
En del av julsakerna och julbelysningen har faktiskt redan börjat ramla in så smått och möblerna i bild kom ut strax efter sommaren så jag kommer att lägga in lite tips efterhand som mina favoriter dyker upp i bild.
Ovan i bild anar vi julstämning i matsalen där fina rottingklädda bistrostolar HÄR och HÄR i olika varianter samsas runt matbordet.
Stjärnan i taket heter Sputnik och hittas HÄR med 20% rabatt.

Tillaga din julmat med hjälp av traditionellt gjutjärn från Skeppshult  både för grytor och stekjärn, och bunkra upp med massor av olika skärbrädor som även är fina att ställa fram som uppläggningsfat.

Dukat till julfest med en vackra bordstextilier av tex linne HÄR och i bakgrunden ser vi det fina skåpet i industriell stil som du hittar HÄR med 10% rabatt just nu.

Så mycket fint i bilden ovan soffan klädd i linne hittar du HÄR med 15% rabatt, rottingstolen med 40% rabatt och sammetsstolen finns HÄR

Fina ljusstakar med mässingslook HÄR

Enkel men fin ljushållare av mässing som man kan hänga i ett fönster eller som här vid en vägg, och vill man kan man klä ringen med några kvistar av något slag men tänk på så att du inte klär den så att det kan börja brinna från ljusets låga!

Denna fina ljusstaken har jag visat dig förut och samma finns även i svart utförande om du föredrar det, båda hittar du HÄR

Tänk utanför fönstret!
Ja julbelysningen behöver inte alls tvunget hängas upp eller ställas mitt i ett fönster utan kan hängas upp lite där man känner för det som här mitt på väggen mellan två fönster.
Snyggt!

Den bubbliga kannan i flera kulörer finns HÄR och den frostade ljuslyktan finns HÄR

Gör ditt sovrum extra mysigt och ombonat inför den stundande vintern och julen som komma skall så småningom.
Du hittar massor av fina och prisvärda bäddset sängkappor lakan osv hos Ellos Home HÄR och just detta roströda med volang finns HÄR

Dagbädden i sammet HÄR med hela 30% rabatt just nu.

Julgranspyntet  HÄR redo redan nu? Ja varför inte, och ovan ser du även den nya fina ljusstaken i krom som du kan köpa med 20% rabatt.

Hoppas att du gillade dessa inspirationsbilderna som var ganska så dova genomgående kan man väl säga.
Jag personligen faller oftare för en lättare variant av julen som känns krispigt vit med inslag av grönska och guld, men det är ju en smaksak det där.

Ha en fortsatt fin helg!

1 kommentar

  1. COUNTRYWIFE

    Nu börjar man ju längta till julen…! 😀 Men tycker nog ändå att det är liiite tidigt.

    /C

    https://fondofhome.blogg.se – en annorlunda inrednings-/lantlivsblogg

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *