Rip Off på Snöblomman

Hej Fredag!

Igår var jag som jag berättade i redan igår, inbjuden till en julmiddag som arrangerades av Watt & Veke uppe i Stockholm.
En jättetrevlig tillställning som jag återkommer till senare när jag har alla bilderna klara.
Just nu vill jag mest visa Dig en viktig sak som jag tycker att du ska ha i åtanke.
Nedan ser du den fina Snöblomman hemma hos mig som är en av Watt & Vekes mest populära julbelysningar som är så himla vacker och av fin kvalitet.
Bilden nedanför visar en snarlik kopia som Markslöjd lanserar som en nyhet nu i år, och man ser ju tydligt var de har fått inspiration ifrån inte sant?
Deras variant har förvisso ett lager mindre men annars är det väldigt likt tyckte jag när jag upptäckte den HÄR
Så himla dåligt tycker jag!

Jag tycker att du ska köpa originalet ingen fråga om saken, främst för att den är så mycket finare men också för att Watt & Veke jobbar hårt med att uppfylla alla EU-lagar som finns när det gäller miljöaspekter men också eftersom de supportar kvinnors självständighet och välbefinnande i Indien där produkterna tillverkas.

Ägaren av fabriken där produkterna tillverkas ser till att främst anställa kvinnor så att de ska få en egen inkomst och möjlighet till försörjning.
Fabriken använder inget vatten i produktionen då detta är en bristvara i Indien,  och den lilla mängden el som används är  ytterst marginell.
Watt & Vekes stjärnorn görs av återanvända trasor och limmet som används är patenterat då detta är framtaget för att klara av att hänga i europeiska kalla fönster som utsätts för både kyla och värme samtidigt.
Alla dessa led som nämns ovan gör att produkterna håller från år till år och blir då till en en del av våra jultraditioner som vi så starkt värnar om.

Snöblomman i både den stora och den nya lite mindre varianten hittar du HÄR (adlink)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.