Svenssons i Lammhult firar 120 år!

*Inlägget är skrivet i samarbete med Svenssons i Lammhult*

Det anrika småländska möbelföretaget Svenssons i Lammhult firar under 2018 att man funnits i branschen i hela 120 år, och i samband med detta så lanserar de en rad jubileumsprodukter i original- eller specialutförande.
Produkterna kommer i begränsad upplaga med säljstart idag den 21/9, se produkterna HÄR
Totalt elva produkter har tagits fram i sitt originalutförande eller i ett nytt specialutförande där första produkten ut var en utegrupp från Grythyttan Stålmöbler i originalutförande som lanserades i samband med utemöbelsäsongens start, och nu lanseras ytterligare sex produkter med fyra kvarvarande som lanseras i oktober.
Kollektionen avtäcktes i Lammhult vid butikens stängning på torsdagskvällen med kunder, leverantörer och medarbetare inbjudna, och från och med idag finns produkterna att se i samtliga av Svenssons i Lammhults butiker samt på e-handeln.

Jubileumsprodukterna som lanserats så här långt är:

Bumling pendel i specialutförande i matt Svenssons-grå, Lamino-fåtölj i originalutförande med armstöd i teak, Lilla Åland stol i specialutförande med rökt oljad ek, Ringfilt i originalutförande grå, mörkblå och specialutförande i gult, Stringhylla i originalutförande med teakfanér, mattsvarta gavlar och mässingsbeslag, Superellips-matbord i specialutförande med virrvarr-mönstrat laminat, samt utegrupp från Grythyttan Stålmöbler i originalutförande i furu med orange stativ.

 

*Pressbilder Svenssons i Lammhult

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.