Nya Rutiner

Hej onsdag, vad kul att du kikar in här hos mig!

Idag tänkte jag berätta lite om vad som händer behind the scenes så att säga när det gäller bloggen som nu har drivit i 4 år i runda slängar.
En blogg som vuxit sakta men säkert och är idag en av Sveriges mest lästa inredningsbloggar, och jag finns ju även på Instagram med samma namn och där har jag idag 35.000 följare.
Nu har jag dock lite förändringar på gång här hos mig, lite smått men även lite större förändringar som du kommer att märka lite längre fram.

En förändring som kommer att märkas ganska direkt är att jag inte kommer att posta fullt så många inlägg per dag och istället för att blogga fortlöpande om de senaste inredningsnyheterna så kommer jag att göra en lista istället med de största och bästa nyheterna som lanserats under veckan.
Jag får ofta höra när jag möter läsare, andra bloggare och folk i branschen att de man uppskattar med min blogg är att jag täcker alla nyheter så himla flitigt och snabbt, och det ska jag såklart fortsätta med men istället för att sprida ut nyheterna i olika inlägg under hela veckan som jag gjort de senaste åren, så blir det nu i mer koncentrerad form.
En förändring som jag hoppas att du kommer att gilla, och jag kommer att göra vissa undantag för större nyhetslanseringar/pressvisningar etc som behöver egen uppmärksamhet.

Sen har jag ju ganska så nyligen startat med den stående kategorin Veckans Outfit, och eftersom det blivit så himla uppskattat (så oväntat för mig) så kommer jag att tuta på med dessa inlägg tills ni tröttnar.

Ja, också blir det en hel del annat som händer men det får vi ta vid ett senare tillfälle!

Ha en fortsatt fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.