Att ha två favoriter i repris

av | sep 18, 2018 | Veckans outfit

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Jag har fått så många frågor på två av mina senaste outfits efter att jag visat dem här i bloggen och därför tänkte jag att det kunde passa bra med en favorit i repris, eller rättare sagt två favoriter.

Båda visade på hotell som jag nyligen bott på så det passar ju även bra med anknytning till mitt förra inlägg.

 

Volangklänningen som jag hade på mig häromkvällen är ny och finns HÄR, en jätteskön klänning som jag tänker blir fin även nu i höst med strumpor, en tjock kofta som denna av alpackaull till, och sen de supersnygga ormskinns bootsen HÄR!
En självklar outfit i höst!

Klänningen med geometriskt svartvitt mönster på en mörkgrön botten hittade jag HÄR och den är ett budgetkap som man faktiskt känner sig riktigt fin i.
Till det ett par mockapumps som du hittar HÄR med 30% rabatt och fuskpälsen är från förra året, men en nästan likadan finns HÄR som är på REA
Toppen att jag slog till på min på redan förra säsongen, för nu är ju leopard hetare än någonsin.

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *