En dagens outfit på Scandic Opalen

av | sep 15, 2018 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate, Veckans outfit

*Inlägget innehåller annonslänkar i samarbete med Ellos och Gina Tricot*

Som jag berättade igår så befinner jag mig i Göteborg och närmar bestämt på Scandic Opalen som fått ny tjusig inredning, och detta firade man med ett House Warming Party igår.
Gårdagens outfit har jag ju redan visat och nu tänkte jag att därför visa dig vad jag tagit på mig för något idag när jag ska ta mig tur på stan och sen äta en hyfsat tidig middag på Sjömagasinet.

Jag tänker, är man iväg på en härlig weekend så kan man ju för all del passa på att skippa jeansen och vardags-looken och bjuda till en smula med klänning, klackar och en fuskpäls med leoprint, inte sant?
Klänningen med geometriskt svartvitt mönster på en mörkgrön botten hittade jag HÄR och den är ett budgetkap som man faktiskt känner sig riktigt fin i.
Till det ett par mockapumps som du hittar HÄR med 30% rabatt och fuskpälsen är från förra året, men en nästan likadan finns HÄR som är på REA
Toppen att jag slog till på min på redan förra säsongen, för nu är ju leopard hetare än någonsin.

Ett litet glas bubbel redan vid lunchtid kan man väl unna sig när det är helg och man har lite extra att fira?
Jag dricker ju aldrig mer än ett halvt glas eller så oavsett vad, men ibland så händer det och NEJ jag är inte det minst sur även om det ser så ut, hahaha.

Sist men inte minst måste jag tipsa dig om att använda ett fint diadem , gärna ett i sammet som jag bär idag.
Det räddar vilken frisyr som helst, och kan användas lite hur man känner för det.

Ha en riktigt fin lördag!

2 Kommentarer

  1. Lottie

    Vill bara säga att din blogg är superb! Du är så duktig på att blanda reportage. Det är modernt, gammeldags, kläder mm och många reportage! Varje dag. En av mina absoluta favoriter!

    Svara
  2. Pernilla

    Hej! Du har en fantastisk blogg med både inredning och kläder. Kan inte bli bättre, liksom. Undrar så hur du hittar alla fina kläder? Jag har 32/34 och har så svårt att hitta. Har du något tips? Hälsningar Pernilla

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *