*Inlägget innehåller annonslänkar*

Ett snabbt hej ifrån mig denna fredagskväll innan jag försvinner iväg på kalas eller faktiskt närmare bestämt House Warming Party på Scandic Opalen, som idag slår upp portrna till ett hotell i ny tappning.
Nyrenoverat och det märktes direkt i lobbyn där vi nyss checkade in innan vi skyndade upp på rummet, men mer om detta senare.

Dagen outfit består av en sån skön och lite silkig kjol HÄR som jag har matchat med en tröja med volanger och glitter och i denna out fit som jag köpte igår när var jag på Gina Tricot kommer jag garanterat inte att hamna i det svarta fältet om vi säger så, utan mera som en undrade discokula, haha, men det bjuder jag på.
Skorna är ett par gamla favoriter och väskan kommer från Ralph Lauren.

Min man är också medbjuden denna gången, och det är han som så ofta besitter det stora tålamodet att ta bilderna på mig.
En inte helt lätt uppgift kan jag lova!

Stor kram och njut av kvällen!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *