IKEA’s Oktobernyheter 2018

av | sep 13, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Idag tänkte jag passa på att visa dig oktobernyheterna som kommer hos IKEA inom kort, och denna gången har man skapat inspirationsbilder med väldigt mycket drama och och lite teatraliska miljöer som lyfter fram produkterna på ett lite annorlunda sätt än vad vi är vana vid när det gäller just IKEA.
Jag gillar stilen och hade därav svårt att sålla bland bilderna så håll till godo!

Enligt pressmeddelandet så vill IKEA bejaka lekfullhet och fantasi, sätta konventioner ur spel och vi uppmanas följa våra sinnen.
Monokroma inredningar i en mustig färgskala möter mörka träslag och en explosion av storblommigt och rutigt. Modevärlden gör avtryck och svunna tider inspirerar till att dekorera överdådigt och storslaget.
Bland nyheterna finns LIDHULT – en superbekväm soffamilj inspirerad av en fluffig tårta – rund, mjuk och inbjudande.
Nya GLUMSÖ mattor vävda i lyocell och jute är både slitstarka och mjuka att gå på, de är dessutom återvinningsbara och komposterbara.

Bland belysningsnyheterna finns TOSTHULT uppladdningsbar ljuskälla med LED-teknik som överraskar med att fortsätta lysa även när strömmen går. TRÅDFRI trådlöst uttag gör att du kan koppla ihop valfri lampa, kaffebryggare eller ljusslinga med uttaget och styra det på avstånd – via fjärrkontroll eller med TRÅDFRI app och gateway.

För att motverka stillasittande och bidra till en mer hälsosam jobbvardag oavsett om man arbetar hemifrån eller på kontor har IKEA tagit fram en ny serie arbetsmöbler som erbjuder både ergonomiska stolar, sitt-/ståbord och kontorsförvaring med nya funktioner, och även dessa presenteras på ett dramatiskt sätt i inspirerande miljö från svunnen tid.

Så vackert och inspirerande!

Sist men inte minst ser vi fina nyheter till det dukade bordet och även här ser vi mustiga hösttoner och blomstrande mönster som lyser upp i höstmörkret.

Hoppas att du gillade dessa nyheter, inom kort i ett IKEA-varuhus nära Dig!

 

 

1 kommentar

  1. COUNTRYGIRL and HOMEWIFE

    Wow, vilka spännande bilder!! Och vad kul att det äntligen kommer en motreaktion till den här tråkiga skandinaviska minimalismen som vi borde vara trötta på nu. Jättespännande nyheter!!

    /C

    https://fondofhome.blogg.se – en annorlunda lantlivsblogg

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *