Teadventskalendern 2018

av | sep 12, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Den 29 september släpps årets upplaga av den populära Teadventskalendern och även  Kaffeadventskalendern för den som föredrar det, av det Göteborgsbaserade företaget NABO. Adventskalendrarna är inspirerade från den halländska skogen och lugnet i det gröna och i år lanseras för första gången te- och kaffeadventskalendern dessutom  i en engelsk upplaga.

Börja varje morgon med en ny tesort eller kafferost och provsmaka dig genom december månad, från första advent fram till dopparedagen. Teadventskalendern är fylld med lösviktsteer av olika smaker och sorter, förpackat i portionsförpackningar  och med inspiration från den halländska skogen där NABO är baserade, bär årets förpackning ett präglat mönster av grankvistar.

Pris Teadventskalendern: 299 SEK
Pris Kaffeadventskalendern: 399 SEK

*Pressbilder NABO

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *