Att visa ett bildsvep från Nääs Fabriker

av | sep 12, 2018 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate, Hotelldesign

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Hej onsdag hoppas att allt är fint med Dig?

Själv känner jag mig lite som om jag blivit överkörd av ett tåg och antar att det beror dels på anspänningarna kring valet i söndags (hej lättpåverkad själ) att vi nyss kommit hem från semester och därefter for direkt till ett event och möten i Göteborgstrakten och sov över på Nääs Fabriker.
Med andra ord, jag behöver landa i mina vanliga rutiner igen och därför har jag tagit en liten paus i nästan allt idag och bara samlat energi.
Men åter till Nääs fabriker och de utlovade bilderna som blir ett digert bildsvep i från detta helt magiska ställe som jag varmt kan rekommendera alla som gillar mysiga hotell med det lilla extra, fina miljöer både ute och inomhus, SPA, bad i varm pool utomhus eller i den vackra sjön, helt magisk mat (jag åt deras mat både vid eventet, frukost, lunch och middag och allt var 10+++)

Här sov jag gudagott och vaknade pigg som en mört, eller nja kanske inte rikgtigt så pigg, hahaha.

Och där har vi mig i den dagens kontor som ju var den fina och mysiga sviten som vi bodde i under två nätter.
På mig hade jag ett par gamla favoritjeans en otroligt skön och prisvärd cashmeretröja som du hittar HÄR på dunder-REA samt mina favoriter när det gäller fotovänliga snygga pumps som finns HÄR med 30% rabatt just nu.
Gubi-stolarnaklädda i sammet hade man ju gärna haft hemma hos sig, inte sant?
Hela sviten med det stora härliga badrummet var bara så mysig och personligt inredd, ett ställe man vill återvända till redan innan man checkat ut.

Och så här fint och mysigt är det i Nääs Fabriker’s lobby som är utformat som ett stort omhuldande vardagsrum, ja lite som hotellets hjärta och den först platsen som möter en direkt när man anländer till hotellet.
Bästa känslan med den typen av välkomnande istället för att komma till en opersonlig incheckningsdisk eller liknande, me like a lot!

Också hade vi lyckan att få ha hela det härliga badhuset med jacuzzi och varmt bad, badbrygga som leder till sjön, bastu osv helt för oss själva trots att det var helt fullbokat på hela hotellet.
Jag som älskar att bada var ju i mitt esse och skulle såklart testa hur det var att bada i insjö, det har jag nämligen gjort särskilt ofta om än alls förrän nu, men det var riktigt härligt!

Temperaturen var inte heller att klaga på trots att almanackan visar september, vilken sommar och höst vi har!

Den här outfiten har jag ju redan visat men om du skulle ha missat denna så kan du kika HÄR så får du all info om denna och detta hade jag på mig på kvällen när vi åt middag på hotellets restaurang.

Jag åt bland annat en torskrygg med kräftskum som var magiskt god och till förrätt åt vi supergoda soft buns, jag älskar soft buns med krispigt fräscht innehåll och dessa var bland de godaste jag ätit.

Ja, jag varnade ju för i början av mitt inlägg för att det skulle bli en väldig massa bilder i detta inlägget och det stämde ju på pricken.
Det blir väl ofta så när man så himla gärna vill visa för andra hur fint och härligt det är på en plats som man upplevt och förälskat sig i?
Och som så ofta så blir det ändå inte riktigt samma sak när man försöker berätta, visa bilder osv utan bästa grejen är uppleva stället själv, så åk till Nääs Fabriker, du kommer garanterat inte att bli besviken.

Som extra grädde på moset utöver det som jag nyss berättat om så finns det även en hel massa shopping att ta del av, nåde inredning, mode, gourmetprodukter när det gäller mat (jag köpte såå goda oliver och hummersoppa med mig hem) och dessutom så är ju omgivningarna magiska om man vill promenera, jogga osv.
Jag vill även passa på att tipsa Dig om att det kommer att vara en tjejkväll på Nääsfabriker den 21/9 där Malin Persson kommer att vara på plats och prata utifrån temat Klimatsmart och stilmedveten samtidigt, går det? och mer om detta hittar du HÄR.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *