Veckans Outfit på Nääs Fabiker

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Hej söndag, en inte helt vanlig söndag utan valdagen 2018 som kan få stor betydelse för Sveriges framtid.
Jag vill därför börja med ett stort TACK för allt engagemang och synpunkter kring mitt inlägg som jag publicerade igår, det var svårt att ta beslutet om jag skulle våga publicera det men med facit i hand så är känslan BRA.
Framförallt eftersom jag verkligen vågade och inte fegade ur, för magkänslan och för att iallafall ha försökt att göra skillnad.
Att den sen blivit en del tråkiga kommentarer angående mina politiks kunskapers vara eller icke vara, att jag borde hålla mig till inredning och inget mer samt flera som avföljt mitt konto på Instagram, ja vad ska jag säga om det?

Och med anledning av det som jag nyss nämnt så har mina tänkta inlägg om eventet och dagen på Nääs Fabriker fått komma i skymundan men jag har massor av bilder som jag vill dela med mig av så det kommer!
Tills dess tänkte jag visa min outfit som jag hade på kvällen efter eventet då jag och min man stannade kvar för att bada och äta middag bland annat.

På mig hade jag en jätteskön randig omlottkjol HÄR med riktigt bra pris samt en ”vanlig” v-ringad t-shirt som inte är helt vanlig ändå eftersom den är av lite silkigt material och med en liten mudd nedtill och finns HÄR och dessutom i en mängd andra fina kulörer.
På fötterna hade jag ett par av mina mest använda mockapumps som är otroligt sköna att gå i eftersom klacken är alldeles lagom hög, och dessa finns HÄR och just nu med 30% rabatt!

Badbryggan och sjön där vi badade strax före middagen, en middag som var helt underbar, ja både omgivningarna, själva hotellet och maten på Nääs Fabriker är helt enastående!

Nu önskar jag Dig en fortsatt fin söndagkväll och en fin start på den nya veckan imorgon, en måndag då vi kanske vaknar upp till ett nytt Sverige eller också så är allt precis som vanligt…ja, kanske mest troligt?

Kika gärna in i morgon om du vill se mer av Nääs Fabriker, en nyfunnen favorit som du ser en glimt av i bilderna ovan.

Kram

2 reaktioner på “Veckans Outfit på Nääs Fabiker”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.