H&M Home Classic Collection

av | sep 7, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Nu i höst lanserar H&M Home en kollektion som de döpt till Classic Collection, och är precis som namnet skvallrar om en tidlös och klassik kollektion med hemtextilier och inredningsdetaljer.
Efter att ha kikat igenom kollektionen HÄR så kan jag konstatera att produkterna känns lite som hämtade ur Zara Home’s sortiment, men klassikt blir väl ofta ganska så likt något som man redan sett, så inget ont i det.

Utgångspunkten ligger som sagt i klassisk design och vi ser noga utvalda material i denna kollektion som är idealisk för att skapa en sofistikerad och rofylld interiör i ditt hem med skön hotellstil etc.
Kollektionen innehåller produkter som passar såväl i sovrum som i badrum som vardagsrum med tex sängkläder i satäng och bomulspercale, mjuka handdukar i 100% ekologisk bomull och naturligt doftsatta ljus.

Classic Collection lanseras hösten 2018 och är tillgänglig online på hm.com/home, i H&M HOME:s konceptbutiker samt i utvalda shop-in-shops.

*Pressbilder H&M Home

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *