När man är iväg på semester och skämmer bort sig själv en smula, så är det ju extra kul att fixa till sig lite framåt kvällen innan det det är dags för middag, ja det behöver ju inte vara så avancerat, det räcker med en skön dusch och väldoftande hudvårdsprodukter, ett nytt lager nagellack och att sen ta på sig en klänning och ett par klackar till det.
I ärlighetens namn så gör jag inte detta varje kväll men iallafall någon kväll då och då.

Ett av lacken som jag använder flitigt just nu är Essies Gel Lack som jag gillar riktigt mycket och har i flera kulörer samt ett överlack HÄR som man adderar för extra glans och hållbarhet.
Just denna puderrosa kulör hittar du HÄR och jag kan verkligen rekommendera Dig att testa dessa.
Jag som inte är ett dugg bra på att lägga nagellack annars, klarar att få detta lack hur bra som helst och dessutom torkar det supersnabbt.

Volangklänningen som jag hade på mig häromkvällen är ny och finns HÄR, en jätteskön klänning som jag tänker blir fin även nu i höst med strumpor, en tjock kofta som denna av alpackaull till, och sen de supersnygga ormskinns bootsen HÄR!
En självklar outfit i höst!

Många har frågat var det är som jag begfinner mig och vi är som sagt i Grekland på ön Zakynthos som är en helt ny bekantskap för både mig och min man men som vi redan tagit till våra hjärtan.
Hotellet som vi bor på är ett alldeles nyöppnat designhotell som heter Olea All Suits  och är som namnet skvaller om ett hotell med bara sviter i olika kategorier där man kan ha swim-out, egen pool osv och ett hotell för vuxna (tror åldersgränsen är 12 år).
På det stora hela (det märks dock lite grann att hotellet endast varit öppet i ca 2 månader) trivs vi riktigt bra här och skulle kunna tänka oss att åka tillbaka hit igen, inte minst eftersom det endast ta 3 h att flyga hit och sen 10 min med taxi från flygplatsen, enkelt och lätt och med bad som är minst lika fint som på Maldiverna och Filippinerna där vi varit tidigare.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *