Overkligt Vackert

av | sep 2, 2018 | Resor

Hej söndag!
Veckan går mot sitt slut och jag kikar in lite sent idag eftersom den här dagen har spenderats väldigt långt från datorn och mestadels på en båt här Zakynthos i det blåste vatten jag någonsin badat i.
En helt overkligt vacker dag på alla sätt och vis som började med att jag klättrade ut och satte mig för att ta foto utöver ett enormt stup, Shipwreck, med fritt fall rakt ned utan några säkerhetsgrejer…
Min man var så nervös att han knappt kunde hålla kameran stilla, men vad gör man inte för en bra bild?
Jag har massor av bilder att visa Dig från dagen och kanske har du redan sett en del klipp via Instagram?

När vi kom tillbaka till hotellet så hade det börjat skymma, och vi tog en drink och ett dopp i poolen före middagen, bada kan man ju aldrig få nog av, eller hur?
Jag återkommer med bilderna från dagen när jag kikat igenom dem och så, och tills dess önskar jag dig en fortsatt fin kväll och en bra start på drn nya veckan!

Kram

1 kommentar

  1. Anna

    Vilka vackra bilder. Jag undrar om du skulle vilja dela med dig lite tips kring vad du gör för träning du ser väldigt vältränad ut och verkar ändå njuta av livet och äta gott. Tycker det är svårare när man passerat 40 behålla formen. Tack för du delar med dig från din resa alltid roligt och följa, Kram!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *