Plisserade discobrallor & lite leopard

av | aug 31, 2018 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate, Veckans outfit

Fredag, veckans härligaste dag är här och jag kikar in för att visa vad jag hade på mig när vi åt middag igår kväll.
Bilderna i inlägget tog min man under den där gyllne timmen när dagen går över i mörkare kväll, vi hade precis duschat och gjort oss i ordning efter en heldag med sol och bad…ja du vet den där härliga kvällskänslan som infinner sig när man är iväg på semester…

Med gårdagens outfit lyckade jag minsann pricka in två rådande trender nu i höst, plisserat och leopard, och byxorna är dessutom metallicroas vilket gör dem till riktiga discobrallor, och du hittar dem HÄR.
Vida i passformen och otroligt tunna och sköna, och snart tänker jag att dessa blir tuffa med en stickad tröja till istället för toppen som som jag bar igår.

Toppen med v-ringning både fram och bak har dessutom en fin fjärilsärm, och denna hittade jag HÄR.
Nu önskar jag dig en härlig fredag som förhoppningsvis är inledningen på en lika härligt helg!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *