Veckans andra Hemnet-span här hos mig måste ju bara bli denna bostad som är så otroligt vacker att åtminstone jag blir helt knäsvag av lycka blandat med avund, tänk att få bo i denna majestätiska våning med adressen Sturegatan 60 i Stockholm.
Ja jisses vilket hem, en sekelskiftesvåning av sällan skådat slag med den ena tidstypiska detaljen mäktigare än den andra, ett supervackert kök i herrgårdsstil, flera fina kakelugnar osv.
Äsch, det är bättre att du kikar vidare nu, bilderna talar sitt eget språk!

WOW!

Ett sådant vackert kök, och älskar stämningen i bilden men kan inte låta bli att fundera på alla de blå stolarna som man kan fundera på vilka som brukar sitta på dessa, hahaha, ja sådana funderingar kan man också ha!

Sist men inte minst har vi det påkostade tjusiga badrummet helt i marmor, och detta passar ju väldigt bra in i denna bostad anno 1889 och där det känns som om tiden nästan har stått still…ja tänk om väggar som dessa kunde tala.
Vill du spana in planlösningen, resterade bilder och kanske ta en titt på den gigantiska prislappen för dessa magiska 211 kvm så kika in hos mäklarfirman Lagerlings som saluför objektet.

*Bilder via Lagerlings / fotograf Gustaf Svanberg

 

1 kommentar

  1. charlotte

    Kan du rekommendera en liten spis/ugn med gashäll för stadsgas. Typ den på din bild, hur bred är den? Finns det 45cm breda?

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *