Mateus jubileumsfest på Kungliga Operan

av | aug 24, 2018 | Inredningstankar

Hej fredag hoppas att allt är fint med Dig?
Trött bloggerska här idag efter gårdagens festligheter, ja vilken fest jag bjuden på igår kväll, jag var nämligen inbjuden för att fira Mateus 25-års jubileum och lanseringen av den nya kollektionen i samarbete med Yatzer.
Bilden ovan tog min käre man utanför hotellet, och jag kände mig faktiskt riktigt festfin för en gångs skull och höga klackarna var på!

Jag som älskat Mateus sedan jag var 20-ish och samlat på mig massor av underbart porslin från nästan alla deras kollektioner var så klart glad att få vara på plats.
Ja känner du till porslinet vilket jag är nästan tvärsäker på att du gör, förstår nog vad jag menar.
Hantverket, kulörerna och detaljerna samt inte minst att det är så enkelt och roligt att kombinera produkter från de olika kollektionerna för att på så sätt skapa sin egen personliga stil och förändra sig efter tillfälle, årstider osv.

Festen hölls på Kungliga Operan i självaste Guldsalen och maken till vacker location, helt betagen blev man ju bara av att visats där inne, och lägg sen till den fina dukningen stylad av Lotta Agaton , feststämningen, sällskapet, den underbara maten osv så förstår du nog att det var en helt magisk kväll!!
Festkvällen startade ute på terrassen med bubbel och härligt sensommarväder och vill du se klipp i från hela kvällen så komma på min Instagram .

Dukningen ja, den var som sagt gjord av Lotta Agaton som så klart använt sig av den nya minimalistiska kollektionen som har tagits fram i samarbete med designstudion Yatzer, så fint!
Jag visade ju kollektionen HÄR via de fina pressbilderna som även de är stylade av Lotta Agaton.

Maten som vi bjöds på var magiskt god men tyvärr inte så enkel att fånga på bild, men visst låter det mumsigt med Kalix löjrom med kantareller, röding med färskpotatis och sabayonne med brynt smör samt som dessert  mandelkaka med lingonsorbet?

Janice!
Hur kan jag ha missat denna stjärna?? Jag är så dålig när det gäller artister osv men nu vet jag minsann. Känner du inte till Janice så måste du lyssna på henne HÄR.

Vilken tjej, jag fick gåshud när hon framträdde, så fint var det.

Det var så många härliga människor på festen, både nya och gamla bekantskaper och alla var glada att få vara på plats för att fira Mateus och rättare sagt dess grundare Teresa Lundahl och även hennes dotter Filippa som också arbetar införetaget och är den som designat kollektionerna Bubbles och Urban Garden som är mina personliga favoriter i sortimentet.

Kvinnor som inspirerar, ja så kanske man också kan sammanfatta kvällen för nu när jag tänker efter så var det ju faktiskt så det var till stor del, Teresa, Filippa, Lotta Agaton, Janice är ju strålande exempel på kvinnor som inspirerar och gör det så in i bomben bra !!

En stor slog till er alla och även stort tack till Grand Relations som var arrangör för festen och även till min härliga bloggvän Jannice med bloggen AddSimplicity som var min bordsdam haha.

Stor Kram

2 Kommentarer

  1. Inredningshjälpen » En liten tur på Formex Aw18

    […] lite folk det var! Men men, eftersom jag ändå var uppe med anledning av middagen med Jotun och Mateus 25-års jubileum , så blev det ett snabbt besök även denna […]

    Svara
  2. Inredningshjälpen » Att summera året 2018

    […] minst hölls ju tidernas fest på Kungliga Operan när Mateus firade deras 25-års jubileum, en storslagen fest på alla sätt och vis som jag var så himla glad att bli inbjuden till. Dukningen var gjord av […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *