Sera Helsinki

av | aug 20, 2018 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam

*Inlägget är skrivet i samarbete med Sera Helsinki*

Formex som är en av de största mötesplatserna för ny nordisk inredningsdesign och inspiration med produkter inom inredning, design, presenter osv går av stapeln nu i veckan och jag kommer i vanlig ordning att göra ett besök där.
Idag vill jag i samarbete med Sera Helsinki som är en ny utställare på mässan nu i höst tipsa dig om deras produkter som är både fina och för en riktigt god sak dessutom.
Om du besöker mässan så hittar du deras monter i Hall A23:26 som de delar med ett annat förtag med samma inriktning, Store of Hope.

Samma inriktning, vad menar jag med det?
Jo, Sera Helsinki är ett så kallat etniskt förtag med handgjorda produkter av rena ekologiska naturmaterial och all produktion ser i Etiopien i samarbete med Ethiopoa NGO, finska Abilis och Kynnos, och arbetet är en del i ett projekt som stödjer blinda kvinnor i landet.
Det hela startade med en kärlek för handgjorda hållbara produkter och en vilja att göra något för behövande kvinnor i Etiopien, och snart var det åtta kvinnor som vävde mattorna efter hand som beställningarna kom, och idag är de uppe i hela 100 personer som ingår i projektet!
I samband med Formex lanserar Sera Helsinki en helt ny kollektion med handgjorda produkter, men redan nu kan du se mattan som jag fått hem till mig samt befintliga mattor och handdukar som finns på deras hemsida HÄR.
Massor med fina saker för dig som gillar den nordiska stilen.

Mattan som du ser i bild hittar du som sagt HÄR och som du ser blev lille Affe mycket intresserad av mattan direkt när den rullades ut, eller var det kanske kexen som lockade?
Mattan går ton i ton med övriga mattor som vi har här hemma och nu ska vi bara hitta en fin plats till denna nykomling, ett angenämt problem.

Ha en fortsatt fin dag!

2 Kommentarer

 1. Ingela Blomberg

  Hej Anette,
  Ser att du presenterade Hanna Puharinens mattor vid Formex 2018!
  Jag har sett hannas hen presenterat i Femina och blir verkligen intresserad av mattam Sera Helsinki. Jag bor i Partille, Göteborg och skulle vara så intresserad av attt köpa mattan. Vet du hur jag kan gå till väga?
  Så tacksam om du har möjlighet att hjälpa mig!

  Med vänlig hälsning,
  Arkitekt
  Ingela Blomberg

  Svara
 2. Inredningshjälpen

  Jag vet faktiskt ingen återförsäljare i Sverige utan enklast är att du kontaktar Sera Helsinki direkt.

  Lycka till!

  Anette

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *