FermLiving AW18

av | aug 16, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Nu radar minsann alla de välkända designvarumärkena upp sig på rad för att visa upp sina höstnyheter 2018, och när på tur har vi FermLiving.
Ett digert bildsvep som visar senaste nytt hos dem, oc här kan man nog säga att det är en tydlig fortsättning och uppdatering på den kollektionen som de lanserade tidigare i vår.
Det brukar ju ofta vara så att det stora lanseringstillfället är på åren och sen uppdaterar man med nya kulörer osv till hösten.
Nu kikar vi vidare, och kanske bör jag varna för väldigt många bilder, de var nämligen så otroligt fina allihop att jag hade svårt att välja!

 

Jag personligen blev väldigt förtjust i de nya lamporna och de skulpturala inredningsdetaljerna av marmor och keramik.
Ja, sådana saker som verkligen blir blickfångare när man inreder sitt hem.

Så fin mönstrad pläd!

 

 

Fina produkter till köket, ja och här ser vi precis som överlag när det gäller FermLiving’s kulörval för kollektionen att de riktat in sig på grått, blått och massor av vinröda toner.

Sist men inte minst lite inspiration till badrummet och hallen, och skulle du inte sett dig mätt på FermLiving 2018 så kan du spana in vårens nyheter HÄR och bläddra i den nya kollektionen HÄR.

*Pressbilder FermLiving

 

 

 

 

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Inredningsnyheterna v.41

    […] I veckan som gick damp det ner ett pressmedelande från danska FermLiving med deras julkollektion och vill du kika på de övriga höstnyheterna så hittar du dessa HÄR […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *